De plannen die ik had met Yentl zijn gewijzigd want soms vallen plannen anders dan we in ons hoofd hadden. M.a.w Yentl is inmiddels door een andere kater gedekt en die dekking is gelukt. Op de echo van 14 februari 2018 waren kittens te zien.

De vader is Alfrodulls Moby die bij mijn vriendin Marie-Angelique woont van Cattery van de Moeshoek. Moby heeft aldaar een eigen pagina waar u informatie vind omtrent zijn  stamboom, shows, testuitslagen en nakomelingen. Deze combi bleek al eerder succesvol en de foto's van dat nest zijn te vinden als je op deze foto klikt. Back to the '60 nest.

Ik ben zeer verheugd dat ik rond de 23e maart nieuwe kittens uit deze combi mag begroeten. Bent u geïnteresseerd in de kleuren dan kijk even op de NIEUWS pagina.

Kittens zijn inmiddels geboren 25 maart j.l en de pagina is te vinden onder kittens nest the Comedy Train.

 


Een geheel nieuwe combinatie die op mijn verlanglijstje staat maar aangezien Silva zijn Suprelorin nog niet geheel uitgewerkt is nog even geduldig af moeten wachten. De natuur zal zijn weg hier nog in moeten vinden dus wordt het niet het voorjaar dan mogelijk het najaar. Bij interesse in deze combinatie kunt u dat middels een mail aan ons kenbaar maken. Verdere informatie over Siri of Silva vind u op hun persoonlijke pagina. Inmiddels lijkt de Suprelorin uitgewerkt bij Silva maar ik wil het nog even de tijd geven om dat zeker te weten, en nu net het nest van Yentl is geboren gun ik haar en mezelf wat tijd. Ik hoop het nog een week of 6 uit te zingen. 1-4-2018

 

 

 

 


Wanneer Magic haar Suprelorin is uitgewerkt en Danju het nog even kan volhouden op haar te wachten omdat zijn Suprelorin al is uitgewerkt dan mogen zij samen een paar daagjes een feestje gaan vieren, hopende dat er net zulke mooie en leuke kittens uit voort vloeien als in 2016. Bij het klikken op de foto komt u op de pagina van het Magnificent Black nest waar u kunt zien wat deze combinatie de vorige keer gebracht heeft. Bij interesse in deze combinatie kunt u dat middels een mail aan ons kenbaar maken.