Eens hadden zij een plek in ons gezin, helaas mocht het niet zo zijn dat zij daar langer deel van uitmaakten. In mijn hart en mijn gedachten zullen zij altijd een plek behouden.


Wild Cat's Baishui Tai

geb: 15 okt 2019 - overleden: 19 jan 2020

Net als voor Huang mocht het voor Bashui ook niet zo zijn, na zijn 1e enting kreeg hij hoge koorts en wilde niet eten, we hebben van alles geprobeerd qua medicatie om hem op de been te helpen en dat ging met pieken en dalen. Helaas werd al snel duidelijk dat Baishui niet beter zou worden. Ik, maar ook Baishui hebben zo gevochten maar ook hij ontglipte mij. 2 kittens laten gaan in 4 weken tijd was voor mij een vreselijke dreun. Baishui was zo lief en stoer katertje want hij vocht zelf ook als een leeuw maar helaas werd hij zwakker en zwakker en moest de dierenarts hem uit zijn lijden verlossen. Baishui en Huang zijn beide gecremeerd en de nestbroertjes zijn thuis samengevoegd.


Wild Cat's Huang He

geb: 15 okt 2019 - overleden: 4 dec 2019

Huang kreeg last van zijn darmen en raakte telkens verstopt. Uiteindelijk na regelmatig de dierenarts te hebben geconsulteerd ben ik met hem naar het DZ in Oldenzaal gegaan waar er onder narcose zijn darmen geleegd zijn. In eerste instantie leek het goed te gaan maar de volgende ochtend was het weer hetzelfde en weer terug met hem. Huang zijn rectum liep in de vorm van een zwanenhals en hij kon op die manier niet normaal van zijn ontlasting af komen. De keus was een zware operatie met de mogelijk  incontinentie problemen of hem los te laten. Ondanks zijn grote vechtlust en warme krachtige karakter moest ik die rot beslissing maken. Dit was 1 van de ergste beslissingen in mijn leven en kost me ook moeite dit een plekje te geven.


Sancha mijn lieve meisje ❤
Sancha geboren 4 augustus 2006 als Gautzy´s Sancha Noir.
Jij mijn hond, mijn maatje en oogappel mijn allesie ❤ Zo blij ben ik al die jaren met jou geweest, zo blij dat Jean en Rens je destijds aan mijn zorg hadden toevertrouwd.
Jij werd een vriendin en niet alleen voor mij maar ook voor Mowgli, de kinderen en de katten en alle mensen die hier met regelmaat over de vloer kwamen. Een ware aanwinst voor ons gezin en nu de laatste jaren voor mij. Je verwierf je zelf een plek in onze harten.❤ ❤
Je kon troosten, was mijn vertrouweling. Je knuffelde en kuste je regelrecht mijn ❤ binnen in de moeilijke periodes.
En in goede tijden zorgde je voor de vrolijke noot en was er vreugde en plezier. Je was als een dartel hertje en begroete het bekende bezoek met hoge sprongen soms met 4 poten tegelijk van de vloer of je kronkelde jezelf tussen hun benen door en herhaalde dit wel een aantal keren. Je wilde ze laten voelen hoe welkom ze waren en hoe blij je was dat ze er waren.Soms was je net een kat want je gaf ook koppies en het rond de benen kronkelen heb je vast van de katten afgekeken.
Bij Marie-Angelique verwachte je altijd wat lekkers, want tja zo nu en dan nam ze wat voor je mee en jij had dat steevast in je hoofd dat dit elke keer het geval zou zijn. Losten we dan op met wat lekkers van thuis.
Jij mocht dan lichamelijk niet de sterkste hond zijn met anderhalf jaar kregen we te horen dat je mogelijk de 4 jaar niet zou halen dit door ernstige voedselallergie welke in zeer vervelende darmkrampen en overgeven resulteerde en lange periodes dokteren en voedsel geëlimineerd tot het eindelijk goed ging, maar ook zeer ernstige aanvallen van epilepsie, maar jou mind-set was altijd vrolijk en je had de kracht om te verbinden.
Liefde, warmte, genegenheid en zorgzaamheid zijn echt woorden die bij jou van toepassing zijn.
Je omarmt kittens en ondanks dat je ze op wat latere leeftijd ook wel wat eng en spannend begon te vinden omdat je eens van 2 moeders op je kop kreeg omdat jij op de grond sprong midden tussen de kittens zochten ze je toch altijd weer op. En dan sloot je ze in je hart. Ze lagen op, naast of tegen je aan gekropen en dat zorgde voor smelt momenten.
Het laatste jaar was een jaar van dokteren, we kwamen er achter dat je leed aan een ontsteking van lever, alvleesklier en galblaas en mogelijk was dit al chronisch. Je was er zo ziek van en wou niet meer eten. Nou was je altijd al een slechte eter maar dit was een tandje erger. Ik moest dwang voeren. En dan komt er een periode dat alleen dat nare tabletje jou weer beter liet voelen en dus maar aan de Prednoral, maar dat bleek niet altijd voldoende en moest je maagbeschermers en dan weer een AB-kuur en Finidiar voor je darmen. Dit heeft na een jaar geresulteerd in het verzaken van je organen en is het tijd jou te moeten laten gaan.
Lieve lieve Sancha, met zoveel pijn en verdriet laat ik jou gaan. Niet van harte want mijn hoofd weet dat dit voor jou beter is maar mijn hart huilt omdat ik je nog niet los wil laten. Maar ik wil je niet nog zieker zien worden en we hebben genoeg gedokterd, jouw tijd is gekomen en je zult een waardig afscheid krijgen.
Ik hou zielsveel van je en dat maakt dat loslaten zo lastig. Slaap fijn lieverd ik zal je nooit vergeten.
Dat plekje in mijn ❤ zal voor jou altijd blijven bestaan, jij zit daar met al die lieve andere huisgenoten die jou voorgingen.
Sancha mijn soulmate moest ik in laten slapen op 1 augustus 2019 net 3 dagen voor zij 13 zou mogen worden. 😭😢😭
Colinda jouw hondenmama.
Dank aan mijn ouders Wim en Jitske Mels en mijn vriendin Marie-Angelique van der Kooij voor de grote steun die zij mij bij het overlijden en crematie van mijn meisje hebben gegeven ❤ ❤

Wild Cat's Grace Jones

geb: 27 nov 2012 - overleden 1 mei 2015

Met kleine Grace hebben we lichte opstartproblemen gehad want Dima haar melkproductie liep terug mede omdat er te weinig goed werd gezogen en het inmiddels nog maar 1 kitten was die die productie op gang moest houden. Je voelt je hopeloos want na 1 kitten verliezen wilden we Grace toch graag behouden. Na wat contact gehad te hebben met stichting Moederloze kittens kregen wij een tip en dat heeft destijds goed geholpen.

Na 13 weken vonden we een plekje voor Grace maar ze was goed een half jaar dat ze terug kwam naar huis en daar is ze gebleven. Grace was een kopie van haar moeder Dima, zet foto's naast elkaar en je moet goed kijken. Grace heeft nog een tijd kunnen genieten van een leven bij ons. Helaas overleed Grace veel te jong op 1 mei 2016. Ze zal voor altijd worden gemist.


Prullie, wat haar volledige naam is geen idee.

geb: 24 dec 1999 - overleden: 6 juni 2015

Prulleke namen we over van een fokster die haar uit Amerika had over laten komen als poesje voor de fok. Wij waren destijds op zoek naar een zwarte of chocolat Sphynx maar bij het bezoek aan deze fokster stal zij ons hart. Omdat ze helaas een nestje kittens vroegtijdig allemaal overleden had uitgeworpen en omdat ze enorm in die groep sphynxen werd gepest mochten wij haar overnemen. Prullie was ruim 2 toen ze bij ons kwam wonen. Wat een ongelooflijk lief en zachtaardig dier en zo verwend als de pest. Ze werd de vriendin van onze Malou en iedereen die bij ons thuis kwam begroete ze en dan kroop ze vervolgens onder je trui of vest. Het maakte Prullie niet uit wie je was of waar je vandaan kwam, als je ging zitten dan was je aan de beurt. Haar getrippel over de vloer dat vond ik super schattig. Wij hebben haar nog een mooi en lang leven in tevredenheid mogen geven. Ze was een one of a kind meisje.


Ginchest Ciara Dima

geb: 18 april 2010 - overleden 9 okt 2014

Over Dima zou ik een heel boek kunnen schrijven, wat een ongelooflijke knuffel/vrijdoos was ze. Iedereen in het gezin was totaly in love met haar. Je kon er gewoon niet onderuit, waar jij was was Dima. Elke ochtend op het aanrecht wachtte ze je op voor kusjes en likjes met dat lapje schuurpapier in haar mond. Weglopen bij een bevalling, mooi niet ze begon zelfs op je schoot te persen en dan kon je haar naar de werpkist dragen. Ze heeft voor fantastisch nageslacht gezorgd en ik ben er lange tijd van slag van geweest dat zij ons vroegtijdig moest verlaten. Dima stierf aan darm tumoren die ook naar haar hersenen waren uitgezaaid. Loved her.

 


Mowgli onze Havanezer

geb: 21 dec 1999 - overleden 3 juli 2014

Mowgli is 14 jaar deelgenoot geweest van ons gezin.

Wij kochten hem voor onze zoon Joery en die beide waren ook echt dol op elkaar. Mowgli was een grote hond in een kleine verpakking, vooral na zijn oogoperaties was hij de beschermheer van zijn grote vriendin Sancha, hoe groot of klein de hond ook was hij liet blijken dat er niet met hem te sollen viel. Begin juli 2014 kreeg hij in 2 dagen tijd 3 tia´s en toen moesten wij de keus maken hem te laten gaan. Een wereld hond om te hebben als gezinshond en hij en Sancha waren echt maatjes van elkaar. Mowgli was een onwijs lieve hond en nooit een onvertogen woord daarnaast hield hij van schoot hangen. Mis hem ontzettend.

 


Wild Cat's Cuba Gooding

geb: 27 nov 2012 - overleden 4 dec 2012.

Na vele dagen en nachten bijvoeren van Cuba mocht het niet baten, het knappe ventje had geen zuigreflex en verloor zijn krachten. Aan ons vechten kan het niet gelegen hebben maar het mocht niet zo zijn. Destijds heb ik een heel gesprek gehad met de stichting moederloze kittens en zij hebben mij een hoop tips aan de hand gedaan maar met Cuba was er mogelijk na zijn zware bevalling (stuit) toch iets anders aan de hand. Heel verschrikkelijk om hem te laten gaan, want nu bleef zijn zus alleen achter bij moeder Dima.


Felix

Geb: ergens begin 2013 - overleden: 1 juni 2014

Deze kleine rakker, was echt de vrolijke noot in huis. Zo brutaal als je maar bedenken kan en de meest aanhankelijke en kroelkater onder de huiskatten die maar wenselijk is. Felix was een zeer ondeugend en ondernemend katertje die bij ons kwam met plusminus 13 weken. Helaas mocht hij niet zo oud worden. Op een ochtend kwamen we beneden en lag  hij er meer dood dan levend bij en we weten nog steeds niet wat er met hem is geweest. Bij de dierenarts op nog geen jaar leeftijd is hij rustig ingeslapen. We missen deze vrolijke flierefluiter.

 


Wild Cat's Marble Dima

geb: 15 okt 2011 - overleden eind 2012

Marble was een blijvertje maar al gauw hadden we door dat Marble niet echt tot haar recht kwam in onze groep en ze gepest werd en we gingen op zoek naar een passend plekje voor haar. Ze is rond 7 mnd naar zeer goede vrienden van mijn ouders gegaan. We gingen na een maand of 2 kijken of Marble het naar haar zin had. Ze was volledig opgebloeid wat heel fijn was om te zien. Helaas werd ze na een aantal maand ernstig ziek en ze hebben haar moeten laten gaan. De diagnose van hun dierenarts was FIP. Dat heeft heel veel verdriet gedaan, bij zowel ons als haar nieuwe personeel.


Wild Cat's Senna Tekir

geb: 15 okt 2011 - overleden: 12 jan 2012

Voor Senna hebben we samen met de dierenarts en daarnaast homeopathie in te hebben gezet de strijd verloren tegen het giftige kwikzilver wat via 1 van de blikjes voer bij hem binnen moet zijn gekomen. 1.5 week hebben we gevochten, magere yoghurt en allerlei andere dingen om te ontgiften mochten niet baten. Senna was het meest zachtaardige en stoere knulletje uit dit nest en zijn toekomstige vrouwtje was er meer dan eens per week om met hem te knuffelen. We hebben dan ook samen met haar en ons hele gezin afscheid van hem genomen want de strijd tegen dit vreselijke kwikzilver heeft hij verloren. Zijn aanwezigheid zal ontzettend gemist worden.


Anampi's Enzo Tekir geb: 28 mrt 2010 ???

Door een klein ongelukje met groot gevolg zijn wij onze Tekir kwijt geraakt. Maanden hebben we naar hem gezocht, online, lokale krant, weekblaadjes, dierenartsen maar helaas hebben ondanks vele tips onze Tekir niet terug mogen vinden. Hij was net vader geworden van een nest van 6 waar hij helaas weinig van mee heeft gekregen. Gelukkig hebben we wel nazaat van hem kunnen behouden zodat zijn onwijs lieve karakter en mooie verschijning behouden blijven. We hopen ooit nog een teken te krijgen dat hij nog in leven is, waar dan ook want die onzekerheid blijft ons achtervolgen.


Wild Cat's Little Dima

geb: 17-10-2011 - overleden: 30-10-2011.

Little een mooi black silver tabby poesje werd zeer licht geboren ten opzichte van haar nestgenoten. Drinken ging zeer moeizaam want de grote dames en heren gooiden haar telkens aan de kant bij de tiet en ondanks bijvoeren en uiteindelijk zelfs sondevoeding mocht het niet zo zijn. Moeder Dima legde haar telkens aan de kant, wat voor ons een teken was dat er iets loos was. Sorry mooie Little we hadden je zo graag groot zien worden.


Mount Queenie's Claire, wij noemden haar Malou was een Maine Coon in de kleur zwart gemarmerd.

geb: 21-12-2002 - overleden: 14-12-2009 Helaas foto door een computercrash niet meer te vinden.

Van Malou hebben wij veel te kort mogen genieten, een zeer lieve, rustige poes en de grote harige vriendin van onze Prullie. 10 dec 2009 merkten we dat Malou wat kortademig werd, naar de dierenarts en daar bleek dat haar longen vol vocht zaten en dat er zelfs 1 longkwab over de lengte om zijn as was gedraaid door het vele vocht. Ze hebben bij Malou heel veel vocht achter haar longen weg gehaald maar goed met de prognose dat dit niet lang zou helpen. Uit verder onderzoek werd geconstateerd dat ze lymfeklierkanker had en we rekening moesten houden met een niet zo prettige afloop. Op 14 dec kwam de dierenarts aan huis om haar te begeleiden bij het sterven. Malou vocht enorm tegen het slaapmiddel of ze wilde zeggen dat ze nog niet wilde gaan. Ze is in mijn armen gestorven en was onze laatste Maine Coon. Ze mocht nog net geen 7 jaar worden.