Eens hadden zij een plek in ons gezin, helaas mocht het niet zo zijn dat zij daar langer deel van uitmaakten. In mijn hart en mijn gedachten zullen zij altijd een plek behouden.


Mijn lieve Sancha, zij werd geboren op 4 augustus 2006. Het laatste jaar ging zij sterk achteruit en moest ik haar laten gaan. 1 augustus 2019 moest ik haar laten gaan. Zij verdient ook hier een plek als waardig familielid van onze kattenfamilie. Zij had zoveel liefde en genegenheid voor een ieder die hier kwam en voor de andere dieren dat zij echt een groot gemis is voor mij en de huidige katten en de toekomstige kittens want zij was toch ook een factor van stabiliteit en deel van het leerproces van de kittens. Ik mis haar vreselijk.


Mowgli onze Havanezer is 14 jaar deelgenoot geweest van ons gezin, wij kochten heb voor onze zoon Joery en die waren ook echt dol op elkaar. Hij werd geboren op 21 dec 1999 en juli 2014 kreeg hij in 2 dagen tijd 3 tia┬┤s en toen moesten wij de keus maken hem te laten gaan. Een wereld hond om te hebben als gezinshond en hij en Sancha waren echt maatjes van elkaar.