Afgelopen dinsdag 15 oktober 2019 werden er 4 kittens geboren uit de combinatie uit Marivon Benjamin x Cio Cio San's Blawhire Busanova (Yentl). Op de echo waren er duidelijk 3 te zien maar mijn gevoel zei toch dat het er 4 waren. Na 3 hield Yentl het voor gezien en na 1.5-2 uur nog niks dacht ik, OK de echo heeft gelijk. Rond half 5 ongeveer ging ze naar de bak en wat drinken en ik keek nog even bij de kleintjes tussendoor. Goed een uur later keek ik nog eens en jawel hoor er was een herhaling van nest 1, ruim 9 uur later werd er nog een bonuskitten geboren. Blijkbaar verloochent mijn gevoel zich niet. Ik ben trots op moeder en kits want ze doen het zeer goed. Voorlopig wordt het genieten, want voor dat ze 16 weken zijn verlaten ze hier het huis niet. Beide ouders zijn getest op HCM, PKD, GSD4 en PKdef. De test uitslagen van Yentl zijn via haar eigen pagina terug te vinden, die van Benjamin kunt u op zijn stamboomnaam klikken en u komt op zijn eigen pagina terecht met alle wetenswaardigheden. Natuurlijk kunt u hier persoonlijk inzage krijgen in alle testgegevens.

StamboomSahaliyan Ula. 5.44 kwam jij ter wereld. Een mooi stevig poesje in de kleur Black tabby mackerel met wit. NFO n 09 23

95 gr en je liet van je horen. Jij maakte de weg vrij voor de andere 3.

Jij werd naar onderstaande rivier vernoemd, de Black Dragon River.

1.5 wk jong en de oogjes open en ook al aan de wandel.

 

Gereserveerd / ReservedHuang He. 7.05 een zware bevalling en aardig wat persweeën later werd jij geboren een stevige (117 gr) creme mackerel tabby met wit kater NFO e 09 23. Jij ging aan de tiet en liet niet meer los. Jij werd naar onderstaande rivier vernoemd, de Yellow River. Heel rustig kereltje tot dusver en een mooi open blik.

 

Helaas heb ik Huang He 12-12-2019 moeten laten gaan om hem verder lijden te besparen. Hij laat een groot gat achter en mijn hart huilt om hem. Hij was zo'n geweldig manneke, zo hard en krachtig voor hem zelf en zo vol levenslust maar zijn lichaam liet hem in de steek. Nooit meer jou prachtige ogen waar in te zien was hoe zo'n oude ziel in zo'n jong lijfje kon leven. Lieve knul binnenkort kom je thuis al is dat in een andere hoedanigheid. Ik en je moeder en broer en zussen zullen je missen.

 

Overleden / Passed away

Wat een verdriet kan het laten gaan van 1 van de kittens brengen. Er is voor Huang alles in het werk gesteld om hem te mogen behouden maar helaas mocht dat niet zo zijn. Ik heb genoten maar ook in vrees en angst geleefd omdat het maar niet vooruit ging met Huang. Hij had n.a.w een niet goed ontwikkeld rectum en had dus moeite met het lozen van zijn ontlasting. Om hem veel meer pijn te besparen en eindeloos dokteren en operaties op zulke een jonge leeftijd heb ik besloten hem op 12 dec 2019 te laten gaan. Hij is weer thuis al is dat in een andere hoedanigheid. Ik zal hem nooit vergeten en draag hem in mijn hart mee.Yangtze Kiang. 8.03 kwam jij een prachtig blauw tabby mackerel bicolor NFO a 03 23 poesje ter wereld met een gewicht van 100 gr. Heel tevreden en had ook meteen door waar de melk gehaald moest worden. Halverwege de dag was je al 17 gr aangekomen. Jij werd naar onderstaande rivier vernoemd, de Blue River. Als laatste met het volledig openen van de oogjes, en bij het oppakken laat je je horen.

 

Gereserveerd/ Reservedd

Baishui Tai 17.44 ongeveer kwam jij als kers op de taart nog om het hoekje kijken. Een black silver tabby mackerel bicolor kater. NFO ns 03 23. Ik had 's morgens nog gezegd dat er zomaar eens weer later op de dag een kitten zou komen omdat ik er van overtuigd was dat er 4 zouden komen. Maar het bleef lange tijd stil na nr.3 Ruim 9 uur later was er toch die Bonus. Jij werd naar onderstaande rivier vernoemd, de White Water River. Je bent ook een vlotte gozer, aan de wandel in de bak, ogen vlot open en maakt van die lieve kneuter geluidjes.

 

Hoeveel verdriet kun je handelen in 1 nest waar beide broertjes niet verder mochten komen dan 8 en 12 weken.

Hoe ziek kun je er van zijn dat die wilskracht niet meer beloont mocht worden om elders andere katten en mensenmaatjes super blij te maken en te genieten van de capriolen van deze lieve knullen.

Ook bij Baishui Tai mocht het niet zo zijn. Wat de exacte oorzaak is hebben we niet kunnen achterhalen maar een aantal dagen na de 1e enting kreeg hij koorts, vanaf dat moment ging het met pieken en dalen en uiteindelijk moesten we besluiten hem los te laten. Je zou pardoes stoppen met het af en toe krijgen van zulke pretletters want wat doet het verliezen van zulke kleine knuffels een pijn, wat hecht je je in zo'n korte tijd aan deze lieve kattenmaatjes. Baishui is ingeslapen bij de dierenarts op 19 januari 2020 en 20 januari naar het huisdierencrematorium te Deventer gebracht. Als hij daarvan terug komt zal hij samengevoegd worden met zijn broer Huang Hé.

Letterlijk tranen huilen lukt niet meer maar mijn hart huilt, deze pijn moet slijten.

 

Overleden / passed away Gewichtscurve van het gehele nest.Video's.