Wilt u alstublieft geen aanvragen voor kittens meer indienen. Hartelijk dank


Wild Cat's Silva Tekir ( NFO as blauw smoke) en River's Village Valerie (Yula) (NFO n 22 black tabby gestreept) hebben eind januari een aantal dates gehad en wij kunnen melden dat deze dates geslaagd zijn en ja Yula is zwanger. 2e week april verwachten wij kittens uit deze combinatie.

Er is al veel belangstelling voor deze combinatie en we zullen eerst kijken of er bij de al gedane aanmeldingen de juiste matches gevormd kunnen worden.

Stamboom Pawpeds

 


Zodra Silva (NFO as blauw smoke) en Yentl (NFO fs 01 21 silver tortie tabby van) klaar zijn voor een gezellig onderonsje dan mogen zij hun best gaan doen. Of dat nog 2020 wordt of begin 2021 dat is nog afwachten. Hopelijk mogen we dan een pracht stel kittens gaan begroeten.  Beide zijn al eerder ouders geworden maar nog nooit samen een nestje gehad. Iets waar ik erg naar uit kijk. Silva was al eerder vader van het Fleetwood Mac nest en How the west was won nest  en het Heartbeat nest. Yentl was al eerder moeder van het Back to the '60 nest;  Comedy Train nest en het Colored Rivers nest. Foto van de eerder verkregen kittens zijn te vinden door op de linkjes te klikken. Ik hou jullie op de hoogte rond de ontwikkelingen. Mocht u vragen of interesse hebben in een kitten uit deze combinatie stuur dan een bericht via de contactpagina. 

Stamboom Pawpeds


Het is gelukt, Siri en Silva hebben een aantal leuke onderonsjes gehad en het blijkt dat Siri zwanger is. Midden februari verwachten we kittens. De combinatie Silva (NFO as blauw smoke) en Siri (NFO fs 09 silver tortie met wit) deed ik in 2018 ook en dit wordt hopelijk net zo'n mooie herhaling als het Heartbeat nest

Heeft u gekeken op bovenstaande pagina en heeft u vragen of interesse in een kitten uit deze combinatie stuur dan een bericht via de contactpagina.

Stamboom Pawpeds