Magic haar Suprelorin is uitgewerkt en nu is het wachten op Danju tot zijn Suprelorin is uitgewerkt en dan mogen zij samen een paar daagjes een feestje gaan vieren, hopende dat er net zulke mooie en leuke kittens uit voort vloeien als in 2016. Bij het klikken op de foto komt u op de pagina van het Magnificent Black nest waar u kunt zien wat deze combinatie de vorige keer gebracht heeft. Bij interesse in deze combinatie kunt u dat middels een mail aan ons kenbaar maken. Heeft allemaal wat langer geduurd dan verwacht maar 2019 gaat toch wel hun jaar worden samen.

Stamboom Pawpeds

 

6-9-2019 Soms lukt het niet geheel met je voorgenomen plannen en parkeren we die tijdelijk in de ijskast. 

Maar het is voor mij vandaag zeker een heuglijke dag want Cio Cio San's Blawhire Busanova aka Yentl is zwanger van niemand minder dan Marivon Benjamin. Rond 11 okt 2019 zullen hun kittens het levenslicht gaan zien. Ik kijk er naar uit.


Zodra Silva en Yentl  klaar zijn voor een gezellig onderonsje dit voorjaar dan mogen zij hun best gaan doen. Hopelijk mogen we dan een pracht stel kittens gaan begroeten.  Beide zijn al eerder ouders geworden maar nog nooit samen een nestje gehad. Iets waar ik erg naar uit kijk. Silva was al eerder vader van het Fleedwood Mac nest en How the west was won nest. Yentl was al eerder moeder van het Back to the '60 nest en het Comedy Train nest. Foto van de eerder verkregen kittens zijn te vinden door op de linkjes te klikken. Ik hou jullie op de hoogte rond de ontwikkelingen.  Stamboom Pawpeds