Marie-Angelique leerde ik kennen door haar hond Lykke een Pyreneese Berghond. Ze zag op mijn FB dat ik honden en katten trim en dat werd nadat ik Lykke had getrimd ons eerste echte contact. We kregen al gauw door dat we vele raakvlakken hebben en daar ontstond onze vriendschap welke tot aan de dag van vandaag hechter en hechter is geworden. We showen samen en kletsen veel over de katten, maar ook allerlei andere kletspraat komt aan de orde. Ik ben heel blij dat ik haar destijds mocht leren kennen. Marie-Angelique en ik delen veel over onze passie de Noorse Boskat en alle bijkomende zaken als testen, stambomen, kleuren en wat er verder bij komt kijken. In 2016 is Buffalo Springfield naar Georgsdorf verhuisd en woont daar met vele kattenvriendjes.

Liandel en haar moeder Annemie kwamen in 2016 kijken naar haar eerste boskat kitten (Cleve) Bij de geboorte van Lucy die eigenlijk van Annemie is maar bij Liandel woont werd er een zaadje geplant. Inmiddels heeft ze 3 Wild Cat's. Na Cleve en Lucy kwam ook King en de 2 laatst genoemden hebben hun eerste nestje gehad. Door de vele bezoekjes ontstond er een leuke vriendschap en ontmoette ze Marie-Angelique waarvan ze ondertussen ook 2 Moeshoekjes heeft. We kregen het over showen wat ze met ons is gaan doen en ze raakte uiteindelijke besmet met het norenvirus en het showvirus.


Kittie kwam via mijn ouders hier terecht omdat ze daar 1 van mijn boskatjes had gezien. Hier werd ze bedolven door destijds 6 noren. Door een ongelukje van mij hebben zowel zij als Marie-Angelique in 2018 de bevalling van Siri gedaan omdat ik op dat moment geopereerd werd. En uit dat nest want ja ze had ze immers geboren zien worden wilde ze een kitten. Het werd Trixie die naar Duitsland verhuisde. Kittie en Richard geven samen vorm aan hun cattery. Aldaar ontstond langzaam een vriendschap want ook zij raakten besmet met dat norenvirus. Inmiddels is vorig jaar 2021 ook Mink van der Weerden bij Kittie en Richard gaan wonen en versterkt daar het kattenteam.

 

 

 

 

 

Via Marie-Angelique en Ruud leerde ik Margriet en Jan Willem kennen. Ik was eens gaan kijken naar een kitten uit 1 van hun combinaties. Op dat moment was het nog niet het kitten waar ik naar op zoek was. Inmiddels is er een warme vriendschap ontstaan en helpen we elkaar waar we kunnen als het om onze noortjes gaat en of even lekker willen kletsen. December 2019 werd er in hun cattery een nestje geboren waar ik mijn oog op 1 van de poesjes heb laten vallen. Yula woont sinds maart in cattery Wild Cat's en ik ben zeer blij dat Margriet en Jan WIllem haar aan mij hebben toevertrouwd.