Op 25 mrt 2018 zijn Cio Cio San's Blawhire Busanova aka Yentl en Alfrodulls Moby ouders geworden van 4 kittens. 2 flinke knullen en 2 meiden.

Moeder en kittens maken het goed en deze pagina zal de komende tijd flink gevuld worden met foto's van het viertal.

Dit nest gaat heten The Comedy Train, dit als vervolg op het Back to the Sixties nest wat een stel komieken waren als kitten maar nog steeds de dolkomisch zijn.

Wilt u meer over papa Moby weten dan klik op zijn naam dan gaat u naar de website van mijn vriendin Marie-Angelique waar alles over hem te vinden is.

Evenals Wild Cat's Buffalo Springfield uit dezelfde combinatie 2016

Kater 1   Bud Spencer   NFO n 09 22

Kater 2  Terence Hill  NFO n 03 23

Poes 1    Lucille Ball   NFO f 02 23

Poes 2   Vivian Vance  NFO f 09 23

 

Het hele Comedy Train team heeft hun nieuwe blikopeners ontmoet en we zijn blij dat ze het straks allemaal goed gaan krijgen op hun nieuwe stek. Halverwege juli 2018 zullen ze bij toerbeurt gaan verhuizen.
Bud Spencer als eerste geboren 13.46 en woog bij geboorte 126 gr.

Een flinke jongen met goede boning wordt zeker een krachtige knul. Heel lief en rustig karakter en zeer aanhalig. Door zijn achterstand natuurlijk veel aandacht gehad dus ook hij staat nu aan het tentje te roepen om opgepakt te worden. Hij heeft al veel vacht en staat ook grappig op dat koppie van hem. Heerlijk knuffelkatertje. Inmiddels groeit hij weer lekker en eet zelfstandig uit het bakje voer.

Kleur van Bud is black tabby blotched met wit ook heeft hij een mini polarispunt.

Ook Bud heeft toekomstige nieuwe blikopeners en zal daar midden juli naar toe verhuizen.

 

 


Terence Hill werd als 2e geboren om 14.09 met een geboortegewicht van 115 gr.

Terence is de zwaarste van het stel met een dikke bolle buik. In alles haantje de voorste en hij doet me erg denken aan Cat uit de zelfde combi maar dan 2 jr geleden. Dit is een kereltje met een krachtige wil en laat dat ook weten. Zo grappig om bepaalde trekken terug te zien. Heel daadkrachtig maar ook de grootste knuffel tot op heden. Pak je hem op dat spint ie luid en kruipt dicht tegen je aan.

Kleur van Terence is black tabby mackerel bicolor.

 

Kittenbezoek geweest en deze leuke knul heeft zijn nieuwe personeel ontmoet waar hij in juli zal gaan wonen. En hier bijna om de hoek.


Lucille Ball was nr 3 in de rij en die liet even op zich wachten haar geboortetijd was om 17.25 met een gewicht van 105 gr.

Nou ze doet haar naam echt eer aan want het is een druktemaker eerste klas. Een foto maken die scherp is bij haar is bijna onmogelijk. Kijk een filmje van Lucille Ball en je snapt wat ik bedoel. Lucy zoals ik haar noem is momenteel een beetje verlegen maar het ontdekken is ook best spannend. Als ze eenmaal aan de boemel is dan gaat ze ook los. Lief meisje met een lekker eigen willetje.

Kleur van Lucille black tortie tabby mackerel Harlekijn.

Haar gewicht doet het ook goed en is hieronder te vinden in haar eigen curve.

 

Kitten bezoek geweest en deze dame is vastgelegd voor haar toekomstige blikopeners


En als laatste in de rij werd Vivian Vance geboren haar geboortetijd was om 19.25 met een gewicht van 109 gr.

Viv zoals ik haar noem is een lief een rustig poesje, kijkt een beetje de kat uit de boom maar als je met haar aan het spelen bent dan zie je dat kontje heen en weer bewegen voor dat ze de sprong gaan maken. Zover is ze nog niet maar alleen al grappig om dat te zien.

De kleur van Vivian is black tortie tabby mackerel met wit.

 

Kitten bezoek geweest en deze dame is vast gelegd en gaat voor mij op een zeer bekende plek wonen.


De gewichtscurve van het gehele nest in 1 oogopslag. De eerste week zit er bijna op en hun geboortegewichten zijn nagenoeg verdubbeld. Ik ben trots op mama Yentl en haar kroost.


De eerste mooie foto na de volledige bevalling. Zo tevreden met haar nieuwe hummels, dat straalt er vanaf.


Fotogalerij