Nest Dima en Danju november 2012


Op 27 november 2012 werden Ginchest Ciara Dima (NFO ns) en Danju Mylo av det Swaneraft (NFO n)de trotse ouders van 2 kittens.

Wild Cat's Cuba Gooding (NFO n)

Wild Cat's Grace Jones (NFO ns)

 

Danju en Dima waren het ultieme liefdeskoppel, waar de 1 was daar was de ander. Ze hadden ware paringsdansen ook buiten het krolse seizoen om. Geweldig om te zien hoe liefdevol die 2 voor elkaar waren.

 

 

 


Wild Cat's Cuba Gooding

geb: 27 nov 2012 - overleden 4 dec 2012.

Na vele dagen en nachten bijvoeren van Cuba mocht het niet baten, het knappe ventje had geen zuigreflex en verloor zijn krachten. Aan ons vechten kan het niet gelegen hebben maar het mocht niet zo zijn. Destijds heb ik een heel gesprek gehad met de stichting moederloze kittens en zij hebben mij een hoop tips aan de hand gedaan maar met Cuba was er mogelijk na zijn zware bevalling (stuit) toch iets anders aan de hand. Heel verschrikkelijk om hem te laten gaan, want nu bleef zijn zus alleen achter bij moeder Dima.


Met kleine Grace hebben we ook lichte opstartproblemen gehad want Dima haar melkproductie liep terug mede omdat er te weinig goed werd gezogen en het inmiddels nog maar 1 kitten was die die productie op gang moest houden. Je voelt je hopeloos want na 1 kitten verliezen wilden we Grace toch graag behouden. Na wat contact gehad te hebben met stichting Moederloze kittens kregen wij een tip en dat heeft destijds goed geholpen.

Na 13 weken vonden we een plekje voor Grace maar ze was goed een half jaar dat ze terug kwam naar huis en daar is ze gebleven. Grace was een kopie van haar moeder Dima, zet foto's naast elkaar en je moet goed kijken. Grace heeft nog een tijd kunnen genieten van een leven bij ons. Helaas overleed Grace veel te jong op 1 mei 2016. Ze zal voor altijd worden gemist.