Gyda fra Jerriks Smykkeskrin wij noemen haar Siri


Gyda fra Jerriks Smykkeskrin  Geb: 7-11-2016  NFO fs 09

Vader: NO* Smyril Norske Smykke NFO a 09

Moeder: Ragnorak's Signy NFO fs 25

 

Daar is ze dan, Siri onze nieuwe aanwinst

Het heeft even geduurd maar ze is zo ontzettend welkom. Ik wacht altijd tot ik een daadwerkelijke klik met een kat heb en die voelde ik bij Siri. Ik vind haar niet alleen prachtig maar ook nog eens heerlijk van karakter. Weet precies wat ze wil een echte tortie.

Ik ben dan ook heel blij dat Melanie en Guus haar aan mij toevertrouwen zodat ik haar verder groot mag brengen en zij gebruikt mag worden in de cattery als alles gaat zoals ik hoop. Voorlopig mag ze genieten van haar jeugd.

Ik ben verliefd op dit dametje.

Siri werd voor het eerst mama van 5 kittens in juli 2018 (het Heartbeat nest)

Siri werd ook moeder van 2 kittens in februari 2021 ( het Toendra nest)

Siri werd voor de 3e keer moeder in juli 2022 ( het Mongoolse Steppe nest)

Suprelorin geplaatst 22 sept 2022

GSD 4 vrij door ouders

PKdef DNA getest N/N

HCM /PKD /CIN  Normaal 14-2-2018 / 6-9-2019 getest middels echo door Anne-Marie Reinders dierenkliniek te Deventer

 

 

 

Ik heb een hele moeilijke beslissing moeten maken aangaande Siri. Toen zij kwam was ze bevriend met Magic, en toen Yula kwam vond zij die erg leuk en kon ze daar enigszins over moederen. Dat kan Siri namelijk als de beste, super lieve moeder. Maar naarmate de groep hier groeide want Annika en Haruo kwamen er in de opvolgende jaren ook bij zag je Siri zich steeds verder terugtrekken. Zij floreert niet goed in een te grote groep, en Haruo zag in haar een object om te plagen wat zij niet echt heeft gewaardeerd. Dit resulteerde in dat ze steeds minder prettig in haar vel ging zitten en ook steeds minder naar buiten wilde. Dit heb ik een lange tijd aangezien en was er erg verdrietig om, ondertussen geprobeerd dit in goede banen te lijden maar helaas mocht niets daarvan baten. Afgelopen jaar kwam een kattenklant hier met haar vriend. Na de behandeling van haar kat maakten zij kennis met mijn Noren en ze waren onder de indruk van hun open en vrije karakter. Afgelopen oktober vroeg hij "als ik ooit eens herplaatsers wist liefst 2 tegelijk hij daar voor open stond." Zo ging bij mij een lampje aan en zorgvuldig overdacht heb dit op een later tijdstip met hem besproken. Na een herhaalde kennismaking met mijn Noren en zijn kinderen en vriendin ( die overigens nog niet samenwonen)hebben we alles nog eens goed door gesproken. Inmiddels had ik natuurlijk ook de vraag "welke kat plaats ik bij Siri? want dat is ook belangrijk. Dat werd Double, die 2 accepteren en verdragen elkaar heel goed. Tijdens dat bezoek was het of het zo moest zijn. Siri kroop bij de kinderen en zijn vriendin op schoot en Double bij hem. De beide meiden heb ik daar eind november gebracht en het gaat super goed. Ze wonen hemelsbreed nog geen kilometer hier vandaan en ik pas af en toe nog op ze. Dan knuffel ik heerlijk even met de meiden want het is en blijft een groot gemis.

Siri is op 8 januari 2024 gesteriliseerd.

 Foto gemaakt door Jeroen Haandrikman 5 augustus 2022