River's Village Valerie wij noemen haar Yula


Rivers Village Valerie, hier wordt ze Yula genoemd.

Geboren 18-12-2019  NFO n 23 Black tabby mackerel

vader: Danju Mulo av det Swaneraft NFO n

moeder: Alfrodulls Bette Blue NFO g 23

 

Er stond al heel lang iets op mijn verlanglijstje, een kitten uit Bette en dan het liefst met Danju als vader zodat ik zijn lijn voort zetten kon. Begin 2019 heb ik die vraag bij Margriet en Jan Willem van cattery River's Village neergelegd. Hier wilden ze uiteraard even over nadenken, mede ook omdat Bette inmiddels al 7 was en ze hierin de juiste beslissing wilden nemen. Zomer 2019 kwam hier een positief antwoord op en was het wachten op Bette tot ze krols zou worden. Het resultaat was dat er op 18 december 2019 een nest van 6 kittens werd geboren uit deze combinatie, 3 poesjes en 3 katers. 

Ik ben dan ook heel blij dat Margriet en Jan Willem het vertrouwen hebben gehad in deze combinatie en ik daar een mooi kitten uit kon zoeken. Dank jullie wel.

 

Yula heeft op 4 april 2021 haar eerste nest gekregen het Poldark nest. En zonder mijn medeweten en absoluut niet de bedoeling is ze zelf nog eens op date geweest ondanks haar Suprelorin is het ze gelukt nog een nest te verwekken. Hieruit is het nest van de Olympische spelers geboren op 12 augustus 2021.

 

HCM/PKD/CIN Normal getest 13 januari 2021

PKdef N/N  GSD4 Normal

Suprelorin geplaatst 9-06-2021

1/2 Suprelorin geplaatst 22 mei 2023Toen Yula bij mij kwam was ze de eerste paar dagen niet bij me weg te slaan, door de veranderende situatie zocht ze wat steun. Rond dag 4 vond ze een maatje in Magic welke zich echt over haar heeft ontfermd.  Ze kunnen het nog steeds goed met elkaar vinden. Inmiddels is Yula een lekker eigengereid meisje die heel graag op zichzelf is maar op haar tijd een dikke knuffel komt halen. Dan kan ze echt een uur heerlijk bij je op schoot kruipen en de aandacht op eisen met kopjes en kusjes geven. Yula heeft een enorm zacht karakter, gaat het uit de weg als er in de groep iets loos is en als Double het op haar heupen heeft dan gaat ze er met een boogje omheen. Nooit een onvertogen woord. Haar stemmetje is heel zacht en lief, maar ze is ook onwijs snel. Rammel met wat lekkers dan beweegt ze hemel en aarde om er als eerste bij te zijn wat veelal ook lukt, dan moet je opletten dat je niet over haar struikelt. Ik ben dol op dit Super lieve meisje. Hopelijk vinden we in de toekomst de juiste match die deze mooie eigenschappen zullen complimenteren.


Stamboom  
Testuitslagen