Nest Dima en Tekir oktober 2011


Ginchest Ciara Dima

Anampi's Enzo Tekir


Dima en Tekir hadden we natuurlijk gekocht als warme en lieve huisgenoten, en dat waren ze zeer zeker. Maar in overleg met beide fokkers kregen we ook toestemming om er eens een nestje mee te fokken. De cattery van weleer hebben we hiermee nieuw leven ingeblazen. We waren dan ook enorm verheugd dat de dekking van dit prachtige paar gelukt was en we Dima's buikje zagen groeien. Lange tijd keken we uit naar gezinsuitbreiding uit deze combinatie. Door een heleboel toestanden heb ik niet eerder de mogelijkheid gehad/ gecreëerd om dit nest te vermelden. Daarnaast crashte mijn PC in 2016 en was ik alle foto's kwijt van dit nest. Met medewerking van Serena en Kim heb ik gelukkig het 1 en ander terug gekregen zodat ik deze pagina toch kon maken tot wat het nu is geworden.

Niet perfect maar ook dit nest heeft een plaats verdiend op deze site.


Na een onderonsje van Dima en Tekir wordt goed duidelijk dat Dima zwanger is en we kittens verwachten rond half okt 2011.

Dima is tonnetje rond, hoeveel kittens kunnen we verwachten??

 


Er zijn kittens geboren op 17 oktober 2011.Wild Cat's Silva Tekir.

Deze knul was in eerste instantie helemaal niet de bedoeling dat hij zou blijven maar we konden hem uiteindelijk niet laten gaan. Nog geen dag spijt gehad van die beslissing. Nadat we zijn vader kwijt waren geraakt mocht hij zijn mooie lijn voortzetten in onze cattery. Een onwijs lieve en zachte knul, het introverte van zijn vader en als hij je eenmaal kent dan is hij heel knuffelig en geeft graag kopjes en zegt met zijn pootjes dat je hem moet aaien. Hij is een ware aanwinst voor ons gezin en cattery. Verdere info is te vinden op zijn eigen pagina.

Silva pagina


Wild Cat's Marble Dima. geb: 17 okt 2011 overleden eind 2012.

Wij hebben destijds uit dit nestje 2 kittens gehouden, Marble was een zeer zachtaardig en knuffelig meisje. Al gauw hadden we door dat Marble niet echt tot haar recht kwam in onze groep en ze gepest werd en we gingen op zoek naar een passend plekje voor haar. Ze is rond 7 mnd naar zeer goede vrienden van mijn ouders gegaan. We gingen na een maand of 2 kijken hoe ze het deed en ze was volledig opgebloeid wat heel fijn was om te zien. Helaas werd ze na een aantal maand ernstig ziek en ze hebben haar moeten laten gaan. De diagnose van hun dierenarts was FIP. Dat heeft heel veel verdriet gedaan, bij zowel ons als haar nieuwe personeel.


Wild Cat's Jinx Dima

Jinxie is een duveltje in het doosje en een lekker pittig grietje. Ze had een flinke dosis Dima genen mee gekregen. Ik weet nog dat ik 2 van de dames nestgenoten maar slecht uit elkaar kon houden. Jinx en Jedah. Met een likje nagellak aan de achterpootjes ging dat stukken beter. Zodra mijn bonusdochter kwam knuffelen dan wist ze meteen wie wie was en zij had ook onmiddellijk haar hart verpand aan Jinx. In overleg met haar vriend werd ons gevraagd of zij Jinx in huis mochten nemen. Hoe leuk is het dat 1 van de kittens uit je eerste nest noren gaat wonen bij mensen die je zo dicht en na aan het hart staan. Na natuurlijk een goed gesprek over en weer zoals we met elk aspirant kitten koper doen werd de fundering gelegd voor de komst van Jinx. Samen shoppen voor de benodigdheden die noodzakelijk waren om Jinx meteen thuis te laten voelen. Jinx woont samen met Europese korthaar kater Kai bij Serena Bruggink en Marc Rotteveel en hun zoon Xavi in Almelo


Wild Cat's Jedah Dima

geb: 17 okt 2011

Jedah een onwijs lief meisje, niet echt op de voorgrond maar zeker heel aanhankelijk. Voor Jedah hadden we nog geen plekje gevonden en dat was achteraf blijkbaar precies zoals het had moeten zijn. Toen Senna overleed uit het zelfde nest en zijn toekomstige personeel heel verdrietig was dat er nu een lege plek was en ze er zo aan toe was om toch een lief kitten te hebben in haar leven hebben wij voorzichtig voorgesteld of Jedah misschien die lege plek zou kunnen invullen. En ja het was allemaal nog heel vers maar ook dit leuke en knappe meisje verdiende een gouden mandje.

Het geluk was aan Jedah's kant en zij mocht als ze zo ver zouden zijn verhuizen naar Kim Reehuis in Almelo. Daar leeft ze nu een rustig en liefdevol leven samen met haar vrouwtje en Eve een dove witte Europese korthaar.


Wild Cat's Senna Tekir

geb: 15 okt 2011 - overleden: 12 jan 2012

Voor Senna hebben we samen met de dierenarts en daarnaast homeopathie in te hebben gezet de strijd verloren tegen het giftige kwikzilver wat via 1 van de blikjes voer bij hem binnen moet zijn gekomen. 1.5 week hebben we gevochten, magere yoghurt en allerlei andere dingen om te ontgiften mochten niet baten. Senna was het meest zachtaardige en stoere knulletje uit dit nest en zijn toekomstige vrouwtje was er meer dan eens per week om met hem te knuffelen. We hebben dan ook samen met haar en ons hele gezin afscheid van hem genomen want de strijd tegen dit vreselijke kwikzilver heeft hij verloren. Zijn aanwezigheid zal ontzettend gemist worden.


Wild Cat's Little Dima

geb: 17-10-2011 - overleden: 30-10-2011.

Little een mooi black silver tabby poesje werd zeer licht geboren ten opzichte van haar nestgenoten. Drinken ging zeer moeizaam want de grote dames en heren gooiden haar telkens aan de kant bij de tiet en ondanks bijvoeren en uiteindelijk zelfs sondevoeding mocht het niet zo zijn. Moeder Dima legde haar telkens aan de kant, wat voor ons een teken was dat er iets loos was. Sorry mooie Little we hadden je zo graag groot zien worden.