Niet gepland maar toch geboren, en net zo geliefd.

Een goede 3 weken geleden viel mij op aan het gewicht van Yula dat ze wel heel hard aankwam, ze had begin juni een Suprelorin gekregen zodat we een jaar van rust en bijkomen tegemoet zouden gaan en toename in gewicht hoort daar bij. Na haar eens goed te bekijken werd me ineens die buik wel heel duidelijk het was al aan het zakken. Al die tijd was mij dat niet opgevallen want ja ze was op staafje gezet en dus had ik die mogelijkheid opzij gezet. Maar het kon niet missen, hartstikke zwanger. Eerst maar eens een potje zitten janken want dat had ik niet voor ogen met mijn meisje, ze was nog niet eens volledig moeder af van haar vorige nest. Maar ja ik kon het tij niet keren en dus mijn gevoel opzij zetten en er voor moeder zijn en de toekomst maar positief tegemoet treden. Yula vlot op extra krachtvoeding gezet en proberen uit te rekenen wanneer ze ongeveer uitgerekend zou zijn.

14 augustus was de grote dag, gedurende de nacht ervoor had ik al flink onrust bij haar bespeurt dus het zou niet lang meer op zich laten wachten. Inderdaad, 9 uur begonnen de weeën en om iets over half 10 werd de eerste geboren. De laatste werd iets voor 13 uur geboren. Zes in totaal. Ik zal ze hieronder aan jullie voorstellen.

Thema spreekt voor zich, de Olympische spelen waren net ten einde en op deze manier wil ik de eer bewijzen aan alle sporters die dit jaar voor Nederland zijn uitgekomen en top prestaties hebben geleverd.


Mink van der Weerden kater NFO ns (zwart smoke) werd als 1e geboren en kwam om 9.32 ter wereld met een gewicht van 126 gram.

foto 5-12-2021

Besproken.

Mink was voorheen Kiki, bij hem had ik al vlot het idee dat het toch  niet klopte met alles wat ik zag aan hem en de bevestiging kwam afgelopen woensdag. Kiki is vanaf nu Mink.

 

Mink is de clown van het stel, ontzettende klauterkabouter. Gaat in alles voorop tot dusver. Vind knuffelen en kusjes geven het einde om vervolgens in slaap te vallen op schoot. Maakt niet uit wie er komt maar je wordt begroet. Samen met Joep is hij de aanstichter van het spel en een echte rauwdouwer.

Mink gaat bij mijn vriendin Kittie en haar partner Richard wonen.

Hij zal geshowd worden en zal af en toe ingezet worden als dekkater. Alleen Mink is er nog en zal de 11e december verhuizen. Dus hier nog een laatste foto uit de wekelijkse serie van hem. Mink is 11 december verhuisd met een gewicht van 2525 gram.

 

 


De groeicurve van Mink en hoe hij vordert in de komende 16 weken.

11-12-2021


Thom de Boer kater NFO as 23 (blauw zilver gestreept) werd om 10.01 geboren met een gewicht van 111 gram.

foto 28-11-2021

Besproken

Thom is net als Keet wat meer op zichzelf, wil ontdekken en kijkt eerst of hij wel zin heeft om te komen. Niet zo'n schootklever, maar wil wel graag aan mijn voeten op de hocker liggen. Dus toch wel in de buurt. Thom zoekt me steeds meer op en begint echt te binden, zo leuk die omslag te zien.

Thom is zich heerlijk aan het ontwikkelen, doet vlijtig mee met de rest, her en der een duwtje nodig maar als hij dan eenmaal door heeft hoe en wat er verwacht wordt dan is hij van de partij. Super lief knulletje.

Thom gaat in Spijkenisse wonen bij Ronald, Karin, Luuk en Mark.

Thom is 3 dec 2021 verhuisd met een gewicht van 2365 gram.


De groeicurve van Thom en hoe hij vordert in de komende 16 weken.

03-12-2021


Pien Sanders poes NFO a (blauw) werd om 11.02 geboren met een gewicht van 118 gram.

foto 21-11-2021

Besproken

Pien is een kleine druktemaker, is overal en nergens maar ook ontzettend knuffelig. Zodra ik in mijn stoel zit dan is ze er en kruipt in je elleboog om in slaap te vallen, kusjes geven doet ze ook heel graag. Waar Pien is is het feest, die gaat af en toe als een malle. Net of ze een pilletje heeft gehad om vervolgens in slaap te vallen en dan uren bij te tanken. Maar aan is aan en dat is zo leuk aan haar.

Pien gaat samen met Billy in Hattem wonen bij Jolijn, Karlijn en hun 2 dochters.

Pien is 27 nov 2021 verhuisd met een gewicht van 2120 gram.


De groeicurve van Pien en hoe zij vordert in de komende 16 weken.

27-11-2021


Billy Bakker NFO n (zwart) werd om 11.15 geboren met een gewicht van 107 gram.

foto 21-11-2021

Besproken

Billy hangt er tussenin, vind dingen zelf ontdekken erg leuk maar houdt ook enorm van een kroel en op schoot hangen. Maar vooral wanneer het hem uit komt. Hij kan je ook onwijs schattig aankijken met die kraalogen wanneer hij opgepakt wil worden om te knuffelen. Billy heeft ook iets een zetje nodig af en toe, lichtelijk verlegen maar niet voor lang. Hij vind heel vlot zijn draai en doet dan heerlijk mee met de rest. Stoeit heel graag met Mink en Pien.

Billy gaat samen met Pien in Hattem wonen bij Jolijn, Karlijn en hun 2 dochters.

Billy is 27 nov 2021 verhuisd met een gewicht van 2150 gram.


De groeicurve van Billy en hoe hij de vordert in de komende 16 weken.

27-11-2021


Joep de Mol kater NFO a 23 ( blauw gestreept) werd om 12.18 geboren met een gewicht van 103 gram.

foto 28-11-2021

Besproken

Joep is een onwijs lief manneke, heel affectief. Kruipt het liefst de hele dag bij je op schoot. En kusjes geven doet hij ook al. Such a sweet guy.

Joep is ook heel ondeugend, samen met zijn grote broer Mink zijn het de aanstichters van de gekkigheid, zo klein als hij is hij is nergens van onder de indruk. Dan denk ik dat ga je niet redden als hij wil springen, nou mooi wel. Doorzettingsvermogen alom.

Joep gaat samen met Keet bij Barbara, Ghylainn en Juliann in Almere wonen.

Joep is 29 nov 2021 verhuisd met een gewicht van 1885 gram.


De groeicurve van Joep en hoe hij vordert in de komende 16 weken.

29-11-2021


Keet Oldenbeuving poes NFO n 09 (zwart met wit medaillon en string) werd geboren om 12.57 met een gewicht van 125 gram.

foto 28-11-2021

Besproken.

Keet is veel ondeugender dan ze op het eerste oog lijkt. Ze heeft af en toe een zetje nodig en die vind ze wel bij Mink, Joep en Pien. Maar is ze eenmaal op dreef doet ze pittig mee. Ze oogt heel klein maar ze is bij lange niet de kleinste, een goed gewicht maar een langer lijfje en dus oogt ze wat smalletjes. Inmiddels heeft ze het schootkleven ook uitgevonden en speelt dan ondertussen met je vingers.

Keet gaat als vriendinnetje mee naar Almere waar ook Joep zijn forever home heeft gevonden. Bij Barbara, Ghylainn en Juliann.

Keet is 29 nov 2021 verhuisd met een gewicht van 2145 gram.


De groeicurve van Keet en hoe zij vordert in de komende 16 weken.

29-11-2021


De gewichten in een curve van alle kittens in één oogopslag.

11-12-2021

3 van de kittens hebben deze week een kleine terugslag. A: ze zijn verplaatst naar de woonkamer en B: we zijn vaste voeding aan het introduceren en dat valt niet bij iedereen goed in de smaak. Maar hier zal ook vast vlot weer verandering in komen.


FotogalerijVideo's