Eindelijk komt mijn jarenlange wens uit. Yentl is zwanger van Silva en we verwachten eind oktober kittens uit deze combinatie.

Het was nog even de vraag of ik Yentl wel of niet zou laten dekken gezien ze afgelopen juli 8 is geworden, en we kregen ineens een ongepland nestje. Ik besloot als ze vlot krols zou worden ik haar toch zou laten dekken en misschien mijn wens in vervulling zou zien gaan.

Het wordt binnenkort wel een drukke bedoening in huize Wild Cat's maar dat zullen we voor een keer wel overleven.

Na deze zwangerschap en kitten periode zal ze dan ook geholpen worden om verder te genieten van haar pensioen en hopelijk zit er een prachtige nakomeling voor mijzelf bij om deze prachtige lijnen voort te zetten.

Vol verwachting klopt mijn hart.

Stamboom


Danju is met pensioen, hij is op 16 augustus geholpen en mag lekker genieten van zijn oude dag zonder hormonen die parten spelen.


Yula en Silva zijn opnieuw ouders geworden, zeker niet gepland maar net zo welkom. Een zesling deze keer en ze doen het alle 6 fantastisch. Yula is net zo zorgzaam als bij het Poldark nest. Dit keer is het thema het Olympische spelen nest 2021. U kunt alles van dit nest volgen op hun eigen pagina.


Yula en Silva zijn gisteren ouders geworden van een paar prachtige kittens. Er zal met regelmaat op hun eigen pagina informatie te vinden zijn over hun voortgang. U kunt hen vinden op hun eigen kitten pagina Het Poldark nest 2021


Wild Cat's Silva Tekir ( NFO as blauw smoke) en River's Village Valerie (Yula) (NFO n 22 black tabby gestreept) hebben eind januari een aantal dates gehad en wij kunnen melden dat deze dates geslaagd zijn en ja Yula is zwanger. 2e week april verwachten wij kittens uit deze combinatie.

Er is al veel belangstelling voor deze combinatie en we zullen eerst kijken of er bij de al gedane aanmeldingen de juiste matches gevormd kunnen worden.

Stamboom Pawpeds

 


Ja, we komen met prachtig nieuws. In de nacht van 13 op 14 februari is Siri bevallen van 2 kittens. Alle verdere informatie zal geplaatst worden op hun eigen kitten pagina. Het Toendra nest 2021.


Op 13 januari heb ik Siri, Yula laten echoën op HCM, PKD en CIN bij Anne-Marie Reinders bij Sterkliniek Deventer.

Zij zijn beide goed bevonden en de verslagen staan bij de testuitslagen van beide dames.

Yentl had ik ook mee maar vanwege de corona maatregelen mochten wij als eigenaar niet mee naar binnen en gezien Yentl een pittige tante is liet ze de test niet toe, 3 dames sterk kregen het niet voor elkaar dus heel jammer maar het is zoals het is.

Nou is zij door de jaren al meermaals getest en dit jaar zal er mogelijk een laatste nestje met haar zijn en dan zal ze geholpen worden om als castraat verder te genieten van haar oude dag. Enkele van haar nazaten worden nog wel getest en tot op heden goed bevonden dus voor deze ene keer laat ik deze HCM echo voor Yentl voor wat het is.


Het is gelukt, Siri en Silva hebben een aantal leuke onderonsjes gehad en het blijkt dat Siri zwanger is. Midden februari verwachten we kittens. De combinatie Silva (NFO as blauw smoke) en Siri (NFO fs 09 silver tortie met wit) deed ik in 2018 ook en dit wordt hopelijk net zo'n mooie herhaling als het Heartbeat nest

Heeft u gekeken op bovenstaande pagina en heeft u vragen of interesse in een kitten uit deze combinatie stuur dan een bericht via de contactpagina.

Stamboom Pawpeds


Er is een mooi katertje geboren uit de combinatie:

Wild Cat's Black Magic Woman x Danju Mylo av det Swaneraft.

Zijn naam is Wild Cat's Black or White a.k.a Jackson vernoemd naar de song van Micheal Jackson. U vind hem op zijn kittenpagina Back to Black.


Eindelijk is het dan zover, na bijna 4 jaar is deze eerder gemaakte match opnieuw gelukt en Danju en Magic zullen weer voor nazaat zorgen. Het zal vast het wachten waard zijn. Nu geduld tonen tot de de mini Magic's en Danju's zich aan zullen dienen.


Eindelijk kittens in aantocht van Danju Mylo av det Swaneraft x Wild Cat's Black Magic Woman. Zij hebben recentelijk een intermezzo gehad en we hopen in de eerste week van juni 2020 kitten te mogen verwelkomen uit deze combinatie.


Westervoort Neocat show afgelopen 27 okt 2019 heeft Magic haar punt CAGCE behaalt. Haar behaalde resultaten zijn op haar eigen showpagina terug te vinden. Voorlopig even het showen on hold tot de kittens oud genoeg zijn om zelfstandig te eten. Mogelijk Oirschot 15 dec ??


Ja daar zijn ze dan, 15 okt zijn er 4 kittens geboren uit Cio Cio San's Blawhire Busanova (Yentl) x Marivon Benjamin. Alles betreft dit nest zijn op hun eigen pagina te vinden. Nest Colored Rivers.


Yessss kittens in aantocht.

Rond 11 oktober verwachten wij kittens uit Cio Cio San's Blawhire Busanova ( Yentl) x Marivon Benjamin.

Stamboom


6-9-2019 - Vandaag zijn de dames, Cio Cio San's Blawhire Busanova ( Yentl), Wild Cat's Black Magic Woman ( Magic) en Gyda fra Jerriks Smykkeskrin ( Siri) Wild Cat's Trixie Whitley bij Anne-Marie Reinders te Deventer Sterkliniek geweest voor hun HCM/PKD screening. Verheugd met de mooie resultaten van deze screening.


18-3-2019 - De showpagina's van Wild Cat's Black Magic Woman en Gyda fra Jerriks Smykkeskrin (Siri) zijn weer bijgewerkt met hun behaalde resultaten.


13-3-2019 - Zowel Danju Mylo av det Swaneraft als Wild Cat's Silva Tekir zijn 13 maart 2019 opnieuw getest middels echo op hart en nieren en beide weer volledig goedgekeurd. Hun testgegevens zijn op hun eigen pagina te vinden. Ik ben blij dus dan kunnen ze binnenkort hun kunsten vertonen bij de dames.


20-2-2019 - Op de Plannen pagina hebben we bekend gemaakt welke combi's gepland staan.


20-2-2019 - Showuitslagen van Wild Cat's Black Magic Woman en van Gyda fra Jerriks Smykkeskrin (Siri) zijn weer bijgewerkt. Deze vind u door op de link te klikken.


Dinsdag 24 juli 2018 zijn er 5 pracht kittens geboren, 2 katers en 3 poezen. Aangezien ik zelf op de OK tafel lag voor een pols operatie waren hier 3 super lieve vrouwen waar ik het volste vertrouwen in had bezig de bevalling te begeleiden en dat bleek een mooi team naar hun eigen zeggen. Marie- Angelique, Kittie en Miranda ik kan jullie alleen maar dankbaar zijn voor de hulp die jullie geboden hebben en Siri en deze 5 pracht kittens hebben geholpen het levenslicht te aanschouwen. Vanaf nu probeer ik zo goed mogelijk met 1 hand de boel hier in goede banen te leiden. Ik ben helemaal verliefd.

Stamboom


Op 25 mei j.l zijn er vijf kittens geboren bij mijn vriendin Marie-Angelique  van Cattery van de Moeshoek.

1 heer en 4 dames. Moeder en kittens doen het prima en u kunt gerust een kijkje nemen op haar pagina.

Ouders zijn Danju Mylo av det Swaneraft en Do-Re-Me Fra Jegere Drøm.

De kittens hebben een naam uit het Duckstad thema.

Afgelopen zaterdag een kijkje genomen en tja dan wordt je opnieuw verliefd.

Bij mijn vriendin Marie-Angelique en haar Cattery van de Moeshoek wordt een nestje verwacht uit een Do-Re-Me Fra Jegere Drøm die bij haar woont en dit poesje is gedekt door Danju-Mylo av det Swaneraft die bij mij woont. Wij zijn beide zeer benieuwd naar deze combinatie en eind mei zullen wij weten wat ze ons zullen brengen. Wilt u dit volgen dan klik op de foto en u komt op haar website terecht. 12 April 2018


Wij zijn blij jullie te mogen meedelen dat de kittens van Yentl en Moby zijn geboren op 25 maart 2018.

Moeder en kittens doen het fantastisch. Voor verdere info betreft het nest zie onder Kittens / Nest The Comedy Train.


14-2-2018 Vandaag te horen gekregen dat Yentl zwanger is = Kittens = Happy