20 juni 2024

Daar zijn ze dan eindelijk, en het was het wachten waard. De kittens van Yula en Haruo zijn afgelopen dinsdag 18 juni geboren. Alle verdere ins en outs vind u op hun persoonlijke pagina.

Yellowstone nest.


11 mei 2024

Haruo (Starwood Tierra Media) en Yula ( River's Village Valerie) hadden midden april meerdere dates en dat heeft geresulteerd in een zwangere Yula. Hopelijk mogen ze midden juni ouders worden van een aantal mooie en gezonde kittens. Haruo zal voor het eerst papa worden en zijn 1e kittens mogen begroeten. Ik kijk er enorm naar uit.

Stamboom


27 november 2023, zijn Siri en Double ingetrokken bij hun nieuwe butler. Reden van vertrek staat uitgebreid beschreven bij Siri en Double hun eigen pagina. Een zeer moeilijke keus die ik moes maken maar in het belang van beide meiden. En als ik nu kijk hoe goed ze het doen en hoe gelukkig ze weer zijn dan was dit de juiste beslissing.


Yes, ik kan jullie vertellen dat Yula en Kalle ouders zijn geworden van een fantastisch viertal, 2 poesjes en 2 katers. Moeder en kits doen het super goed.

Yula is een geboren moeder en ging de bevalling in of ze dit wekelijks doet. Zo natuurlijk en buitengewoon rustig. Ik zal ze jullie voorstellen op hun eigen pagina en dit de komende 16 weken bijhouden zodat iedereen het groeiproces kan mee beleven.

Nest 1883

2/9/2023

Alle kits van Yula en Kalle hebben een thuis gevonden.


Met vreugde kan ik mededelen dat River's Village Valerie (Yula) zwanger is na een date met Drangonlance's Elvis (Kalle) Yula is een zachtaardig layed back meisje, past zich goed aan in de groep. Ze komt regelmatig een knuffel halen en ligt graag bij mij onder de dekens. Dol op goed eten in de vorm van vers vlees en prooidieren, dit geldt ook voor Kalle, hij is ook een lieve vriendelijke kater, daarbij vind ik ze zowel qua uiterlijk als karakter goed bij elkaar passen. Het is superleuk dat ik de mogelijkheid heb gekregen Kalle te gebruiken daar ik samen met Marie-Angelique Kalle in november 2021 in Oostenrijk heb opgehaald. Marie-Angelique en Christiana Kaiser dank voor deze mogelijkheid en hopende op mooi nageslacht.   Stamboom

 


Show Limbracat Panningen op 19 maart 2023

Wild Cat's Annika Settergren haar 1e CACIB genomineerd BIS en die won ze ook.

Starwood Tierra Media zijn 1e CAC en genomineerd voor BIS en won deze ook.


Show Neocat Nijkerk op 29 januari 2023

Wild Cat's Annika Settergren haar 3e CAC en ze mag zich nu Kampioen noemen, BIV en nominatie BIS

Starwood Tierra Media ( Haruo) 6-10 mnd Ex1


2022


Show Limbracat Panningen op 13 november 2022.

River's Village Valerie (Yula) haar laatste CAC en mag zich nu Kampioen noemen.

Wild Cat's Annika Settergren haar 2e CAC

Starwood Tierra Media (Haruo) 6-10 mnd Ex1 BIV en nominatie BIS


Show BDK NRW eV Kalkar op 22 oktober 2022.

River's Village Valerie (Yula) haar 2e CAC en nominatie BIS

Wild Cat's Annika Settergren haar 1e CAC

Starwood Tierra Media (Haruo) 3-6 mnd Ex1 en nominatie BIS


12 augustus 2022

Tijd voor een leuk nieuwtje.

Deze knappe knul heeft 11 augustus 2022 zijn intrek genomen in huize Wild Cat's.

Dit knappe katertje is op 26 april 2022 geboren in Spanje als Starwood Tierra Media  in de cattery van Susana en Joaquin.

Zelf noem ik hem Haruo wat geboren in de lente betekend.

Ik ben Susana en Joaquin zeer dankbaar dat Haruo mijn kattengroep mag komen versterken.

Alles over Haruo kunt u vanaf nu vinden op zijn persoonlijke pagina.


De kittens van Siri en Buffalo zijn geboren.

Ik ben opnieuw Marie-Angelique zeer dankbaar dat deze combinatie mogelijk werd gemaakt.


De kittens van Magic en Benjamin zijn geboren.

Ik ben Marie-Angelique erg dankbaar voor het mogelijk maken van deze combinatie.

Half mei was Siri bij Buffalo op bezoek, al nam ze me dat niet geheel in dank af. Siri is namelijk een echte huis muts, maar het mocht gelukkig resulteren in een zwangerschap.

Een combinatie waar ik qua type erg naar uitkijk, qua kleur kan het met recht alle kanten op gaan.

Ook voor dit nest nemen we nog geen nieuwe aanvragen aan. Eerst maar eens kijken wat er geboren gaat worden en hoe dit gaat passen met de belangstelling die inmiddels al getoond is.

 

Stamboom


Half april had Magic een date met Benjamin en inmiddels is duidelijk dat ze zwanger is. Ik kijk ontzettend uit naar weer kittens in huize Wild Cat's.

Voorlopig nemen we geen nieuwe kitten aanvragen aan. Inmiddels heb ik al met enkele leuke mensen kennis gemaakt en samen met hen hopen we een leuke match te vinden uit deze combi of in de toekomst uit een eventuele andere combi. Mocht er om wat voor reden geen match zijn zal ik mij melden voor eventuele nieuwe aanvragen.

 

Stamboom


2021


Eindelijk komt mijn jarenlange wens uit. Yentl is zwanger van Silva en we verwachten eind oktober kittens uit deze combinatie.

Het was nog even de vraag of ik Yentl wel of niet zou laten dekken gezien ze afgelopen juli 8 is geworden, en we kregen ineens een ongepland nestje. Ik besloot als ze vlot krols zou worden ik haar toch zou laten dekken en misschien mijn wens in vervulling zou zien gaan.

Het wordt binnenkort wel een drukke bedoening in huize Wild Cat's maar dat zullen we voor een keer wel overleven.

Na deze zwangerschap en kitten periode zal ze dan ook geholpen worden om verder te genieten van haar pensioen en hopelijk zit er een prachtige nakomeling voor mijzelf bij om deze prachtige lijnen voort te zetten.

Vol verwachting klopt mijn hart.

Stamboom


Danju is met pensioen, hij is op 16 augustus 2021 geholpen en mag lekker genieten van zijn oude dag zonder hormonen die parten spelen.


Yula en Silva zijn opnieuw ouders geworden, zeker niet gepland maar net zo welkom. Een zesling deze keer en ze doen het alle 6 fantastisch. Yula is net zo zorgzaam als bij het Poldark nest. Dit keer is het thema het Olympische spelen nest 2021. U kunt alles van dit nest volgen op hun eigen pagina.


Yula en Silva zijn gisteren ouders geworden van een paar prachtige kittens. Er zal met regelmaat op hun eigen pagina informatie te vinden zijn over hun voortgang. U kunt hen vinden op hun eigen kitten pagina Het Poldark nest 2021


Wild Cat's Silva Tekir ( NFO as blauw smoke) en River's Village Valerie (Yula) (NFO n 22 black tabby gestreept) hebben eind januari een aantal dates gehad en wij kunnen melden dat deze dates geslaagd zijn en ja Yula is zwanger. 2e week april verwachten wij kittens uit deze combinatie.

Er is al veel belangstelling voor deze combinatie en we zullen eerst kijken of er bij de al gedane aanmeldingen de juiste matches gevormd kunnen worden.

Stamboom Pawpeds

 


Ja, we komen met prachtig nieuws. In de nacht van 13 op 14 februari is Siri bevallen van 2 kittens. Alle verdere informatie zal geplaatst worden op hun eigen kitten pagina. Het Toendra nest 2021.


Op 13 januari 2021 heb ik Siri, Yula laten echoën op HCM, PKD en CIN bij Anne-Marie Reinders bij Sterkliniek Deventer.

Zij zijn beide goed bevonden en de verslagen staan bij de testuitslagen van beide dames.

Yentl had ik ook mee maar vanwege de corona maatregelen mochten wij als eigenaar niet mee naar binnen en gezien Yentl een pittige tante is liet ze de test niet toe, 3 dames sterk kregen het niet voor elkaar dus heel jammer maar het is zoals het is.

Nou is zij door de jaren al meermaals getest en dit jaar zal er mogelijk een laatste nestje met haar zijn en dan zal ze geholpen worden om als castraat verder te genieten van haar oude dag. Enkele van haar nazaten worden nog wel getest en tot op heden goed bevonden dus voor deze ene keer laat ik deze HCM echo voor Yentl voor wat het is.


Het is gelukt, Siri en Silva hebben een aantal leuke onderonsjes gehad en het blijkt dat Siri zwanger is. Midden februari verwachten we kittens. De combinatie Silva (NFO as blauw smoke) en Siri (NFO fs 09 silver tortie met wit) deed ik in 2018 ook en dit wordt hopelijk net zo'n mooie herhaling als het Heartbeat nest

Heeft u gekeken op bovenstaande pagina en heeft u vragen of interesse in een kitten uit deze combinatie stuur dan een bericht via de contactpagina.

Stamboom Pawpeds


2020


Er is een mooi katertje geboren uit de combinatie:

Wild Cat's Black Magic Woman x Danju Mylo av det Swaneraft.

Zijn naam is Wild Cat's Black or White a.k.a Jackson vernoemd naar de song van Micheal Jackson. U vind hem op zijn kittenpagina Back to Black.


Eindelijk is het dan zover, na bijna 4 jaar is deze eerder gemaakte match opnieuw gelukt en Danju en Magic zullen weer voor nazaat zorgen. Het zal vast het wachten waard zijn. Nu geduld tonen tot de de mini Magic's en Danju's zich aan zullen dienen.


Eindelijk kittens in aantocht van Danju Mylo av det Swaneraft x Wild Cat's Black Magic Woman. Zij hebben recentelijk een intermezzo gehad en we hopen in de eerste week van juni 2020 kitten te mogen verwelkomen uit deze combinatie.


2019


Westervoort Neocat show afgelopen 27 okt 2019 heeft Magic haar punt CAGCE behaalt. Haar behaalde resultaten zijn op haar eigen showpagina terug te vinden. Voorlopig even het showen on hold tot de kittens oud genoeg zijn om zelfstandig te eten. Mogelijk Oirschot 15 dec ??


Ja daar zijn ze dan, 15 okt zijn er 4 kittens geboren uit Cio Cio San's Blawhire Busanova (Yentl) x Marivon Benjamin. Alles betreft dit nest zijn op hun eigen pagina te vinden. Nest Colored Rivers.


Yessss kittens in aantocht.

Rond 11 oktober verwachten wij kittens uit Cio Cio San's Blawhire Busanova ( Yentl) x Marivon Benjamin.

Stamboom


6-9-2019 - Vandaag zijn de dames, Cio Cio San's Blawhire Busanova ( Yentl), Wild Cat's Black Magic Woman ( Magic) en Gyda fra Jerriks Smykkeskrin ( Siri) Wild Cat's Trixie Whitley bij Anne-Marie Reinders te Deventer Sterkliniek geweest voor hun HCM/PKD screening. Verheugd met de mooie resultaten van deze screening.


18-3-2019 - De showpagina's van Wild Cat's Black Magic Woman en Gyda fra Jerriks Smykkeskrin (Siri) zijn weer bijgewerkt met hun behaalde resultaten.


13-3-2019 - Zowel Danju Mylo av det Swaneraft als Wild Cat's Silva Tekir zijn 13 maart 2019 opnieuw getest middels echo op hart en nieren en beide weer volledig goedgekeurd. Hun testgegevens zijn op hun eigen pagina te vinden. Ik ben blij dus dan kunnen ze binnenkort hun kunsten vertonen bij de dames.


20-2-2019 - Op de Plannen pagina hebben we bekend gemaakt welke combi's gepland staan.


20-2-2019 - Showuitslagen van Wild Cat's Black Magic Woman en van Gyda fra Jerriks Smykkeskrin (Siri) zijn weer bijgewerkt. Deze vind u door op de link te klikken.


2018


Dinsdag 24 juli 2018 zijn er 5 pracht kittens geboren, 2 katers en 3 poezen. Aangezien ik zelf op de OK tafel lag voor een pols operatie waren hier 3 super lieve vrouwen waar ik het volste vertrouwen in had bezig de bevalling te begeleiden en dat bleek een mooi team naar hun eigen zeggen. Marie- Angelique, Kittie en Miranda ik kan jullie alleen maar dankbaar zijn voor de hulp die jullie geboden hebben en Siri en deze 5 pracht kittens hebben geholpen het levenslicht te aanschouwen. Vanaf nu probeer ik zo goed mogelijk met 1 hand de boel hier in goede banen te leiden. Ik ben helemaal verliefd.

Stamboom


Op 25 mei j.l zijn er vijf kittens geboren bij mijn vriendin Marie-Angelique  van Cattery van de Moeshoek.

1 heer en 4 dames. Moeder en kittens doen het prima en u kunt gerust een kijkje nemen op haar pagina.

Ouders zijn Danju Mylo av det Swaneraft en Do-Re-Me Fra Jegere Drøm.

De kittens hebben een naam uit het Duckstad thema.

Afgelopen zaterdag een kijkje genomen en tja dan wordt je opnieuw verliefd.

Bij mijn vriendin Marie-Angelique en haar Cattery van de Moeshoek wordt een nestje verwacht uit een Do-Re-Me Fra Jegere Drøm die bij haar woont en dit poesje is gedekt door Danju-Mylo av det Swaneraft die bij mij woont. Wij zijn beide zeer benieuwd naar deze combinatie en eind mei zullen wij weten wat ze ons zullen brengen. Wilt u dit volgen dan klik op de foto en u komt op haar website terecht. 12 April 2018


Wij zijn blij jullie te mogen meedelen dat de kittens van Yentl en Moby zijn geboren op 25 maart 2018.

Moeder en kittens doen het fantastisch. Voor verdere info betreft het nest zie onder Kittens / Nest The Comedy Train.


14-2-2018 Vandaag te horen gekregen dat Yentl zwanger is = Kittens = Happy