Yessss kittens in aantocht.

Rond 11 oktober verwachten wij kittens uit Cio Cio San's Blawhire Busanova ( Yentl) x Marivon Benjamin.

Stamboom


6-9-2019 - Vandaag zijn de dames, Cio Cio San's Blawhire Busanova ( Yentl), Wild Cat's Black Magic Woman ( Magic) en Gyda fra Jerriks Smykkeskrin ( Siri) Wild Cat's Trixie Whitley bij Anne-Marie Reinders te Deventer Sterkliniek geweest voor hun HCM/PKD screening. Verheugd met de mooie resultaten van deze screening.


18-3-2019 - De showpagina's van Wild Cat's Black Magic Woman en Gyda fra Jerriks Smykkeskrin (Siri) zijn weer bijgewerkt met hun behaalde resultaten.


13-3-2019 - Zowel Danju Mylo av det Swaneraft als Wild Cat's Silva Tekir zijn 13 maart 2019 opnieuw getest middels echo op hart en nieren en beide weer volledig goedgekeurd. Hun testgegevens zijn op hun eigen pagina te vinden. Ik ben blij dus dan kunnen ze binnenkort hun kunsten vertonen bij de dames.


20-2-2019 - Op de Plannen pagina hebben we bekend gemaakt welke combi's gepland staan.


20-2-2019 - Showuitslagen van Wild Cat's Black Magic Woman en van Gyda fra Jerriks Smykkeskrin (Siri) zijn weer bijgewerkt. Deze vind u door op de link te klikken.


Dinsdag 24 juli 2018 zijn er 5 pracht kittens geboren, 2 katers en 3 poezen. Aangezien ik zelf op de OK tafel lag voor een pols operatie waren hier 3 super lieve vrouwen waar ik het volste vertrouwen in had bezig de bevalling te begeleiden en dat bleek een mooi team naar hun eigen zeggen. Marie- Angelique, Kittie en Miranda ik kan jullie alleen maar dankbaar zijn voor de hulp die jullie geboden hebben en Siri en deze 5 pracht kittens hebben geholpen het levenslicht te aanschouwen. Vanaf nu probeer ik zo goed mogelijk met 1 hand de boel hier in goede banen te leiden. Ik ben helemaal verliefd.

Stamboom


Op 25 mei j.l zijn er vijf kittens geboren bij mijn vriendin Marie-Angelique  van Cattery van de Moeshoek.

1 heer en 4 dames. Moeder en kittens doen het prima en u kunt gerust een kijkje nemen op haar pagina.

Ouders zijn Danju Mylo av det Swaneraft en Do-Re-Me Fra Jegere Drøm.

De kittens hebben een naam uit het Duckstad thema.

Afgelopen zaterdag een kijkje genomen en tja dan wordt je opnieuw verliefd.

Bij mijn vriendin Marie-Angelique en haar Cattery van de Moeshoek wordt een nestje verwacht uit een Do-Re-Me Fra Jegere Drøm die bij haar woont en dit poesje is gedekt door Danju-Mylo av det Swaneraft die bij mij woont. Wij zijn beide zeer benieuwd naar deze combinatie en eind mei zullen wij weten wat ze ons zullen brengen. Wilt u dit volgen dan klik op de foto en u komt op haar website terecht. 12 April 2018


Wij zijn blij jullie te mogen meedelen dat de kittens van Yentl en Moby zijn geboren op 25 maart 2018.

Moeder en kittens doen het fantastisch. Voor verdere info betreft het nest zie onder Kittens / Nest The Comedy Train.


14-2-2018 Vandaag te horen gekregen dat Yentl zwanger is = Kittens = Happy