Woensdag 3 juni 2020 verliep niet helemaal zoals we hadden gehoopt. Ik wist dat er 2 hooguit 3 kittens zouden zijn maar ging uit van 2. De eerste werd thuis geboren maar daarna duurde het toch lang en mijn gevoel zei dat er iets niet klopte, of een dwarsligger of een te hoog liggend kitten. Ze bleef persweeën houden maar met grote tussenpozen, ze was moe. DA gebeld en hem de stand van zaken uitgelegd en op verzoek vlot naar zijn praktijk gespoed. Daar aangekomen zat er inderdaad heel hoog nog een kitten. Keizersnede wees uit dat het kitten overleden was en niet levensvatbaar zou zijn geweest. Heel verdrietig, maar ondanks dit verlies zijn we zijn blij met de knappe knul die als eerste geboren was.

 

Maak kennis met Wild Cat's Black or White a.k.a Jackson. (Michael Jackson)  Een verwijzing naar het eerste nest van Magic en Danju heet dit nest BACK TO BLACK.

 

Ook heb ik besloten het overleden kitten een naam te geven omdat ze zo gewenst was. Als er een poesje zou worden geboren zou ze naar een bevriende fokster gaan. In overleg met haar, ze was overigens bij de bevalling is ze Wild Cat's Black Velvet genoemd (Alannah Myles)


Wild Cat's Black or White werd geboren op 3 juni 2020 om 14.01. Geboortegewicht van 98 gram.

Mama Magic  had wel enige moeite om het kereltje ter wereld te brengen want hij lag in een stuit en het werd ook tijd dat hij er uit kwam want hij had al aardig gepoept in de vruchtzak. Maar na alles goed schoongemaakt en uitgezogen te hebben deed de knul het prima bij mama.

Helaas kwam er een kink in de kabel want de volgende kwam maar niet. En heeft hij zijn eerste wereldreis al gemaakt naar de dierenarts om te kijken of zijn broertje of zusje ook ter wereld wou komen.

STAMBOOM:


Jackson

Wild Cat's Black or White a.k.a Jackson

Jackson gaat in september in Eersel wonen bij Rick en Kimberley. Aldaar zal hij Joe Satriani tegen komen uit het Heartbeat nest en nog enkele Alfrodulletjes waar hij straks heerlijk mee kan spelen.

Morgen is het zover 23 september 2020 zal ik Jackson naar zijn nieuwe adres brengen en mag hij daar gaan genieten van alle andere katten en hun personeel.

Ik wens Jackson en natuurlijk Kimberley en Rick heel veel plezier van dit leuke knulletje.

BESPROKEN


Groeicurve van Jackson

Hij doet het zo keurig

Grafiek van geboorte tot 16 weken.

De overgang van melk naar vaste voeding gaat best goed maar het is een beweeglijk manneke en dus rent hij zijn verworven eten er ook weer af. Hij zit weer in de lift maar oh wat is een het een beweeglijk klein kereltje. Zo genieten


Wild Cat's Black Velvet werd geboren op 3 juni rond de klok van 18.00. Precies weet ik het niet meer want in rep en roer bij de dierenarts let je daar niet op. Deze dame had geen zin om ter wereld te komen en bij de dierenarts bleek waarom. Zij lag erg hoog en er moest een keizersnede aan te pas komen om haar te halen. Helaas kwam zij levenloos ter wereld. Gezien een bevriende fokster heel graag een meisje wilde en zij bij de bevalling aanwezig was hebben we besloten haar toch te benoemen en een naam te geven. Helaas mocht het niet zo zijn.