Dinsdag 24 juli 2018 zijn er 5 pracht kittens geboren, 2 katers en 3 poezen. Aangezien ik zelf op de OK tafel lag voor een pols operatie waren hier 3 super lieve vrouwen waar ik het volste vertrouwen in had bezig de bevalling te begeleiden en dat bleek een mooi team naar hun eigen zeggen. Marie- Angelique, Kittie en Miranda ik kan jullie alleen maar dankbaar zijn voor de hulp die jullie geboden hebben en Siri en deze 5 pracht kittens hebben geholpen het levenslicht te aanschouwen. Vanaf nu probeer ik zo goed mogelijk met 1 hand de boel hier in goede banen te leiden. Ik ben helemaal verliefd.

Stamboom


  • Joe Satriani      NFO a  09
  • Trixie Whitley  NFO fs 09
  • Joan Jett         NFO g  09
  • King Crimson    NFO es 09
  • Amy Grant        NFO  g  09

 


Joe Satriani effen blauwe kater met een klein wit keelvlekje net als zijn vader en een bikinibroekje. Erg rustig, lief en heel stevig kereltje met een dikke bolle toet. Joe gaat bij nog een aantal Noren en een htk wonen en zal verwend worden door Kimberley en Rick in Eersel.

BESPROKEN


Trixie Whitley zwart schildpad zilver met wit poesje, zacht en lief meisje.

Trixie gaat in Duitsland wonen en ze zal daar kennis maken met 4 katers en aan de overkant van het pad woont nog een Noor Vivian die soms komt buurten.

Richard en Kittie zullen haar liefdevol opvangen en groot brengen.

BESPROKEN


Joan Jett blauw schildpad met wit poesje, de kleinste van t stel maar laat zich niet onder sneeuwen al is dat lastig met dit weer ;) Ze wordt hier liefkozend JJ genoemd en ze zal samen met haar zus Amy verhuizen richting het zuiden. De dames zullen bij Karin, John en hun kindertjes Gaya en Noa in Heerlen gaan wonen.

BESPROKEN


King Crimson creme smoke kater met een klein wit keelvlekje, mooi en stevig gebouwd, de meest beweeglijke van het stel en heeft sedert gisteren zijn oogjes deel open.

King gaat in Tiel wonen bij Cleve en Lucy ook van de Wild Cat's clan en zal daar net als de beide andere goed verzorgt worden door Liandel en Annemie.

BESPROKEN


Amy Grant blauw schildpad met wit poesje, mooi dotje. Amy gaat bij haar toekomstige blikopeners verder als Joy en ze mag samen met haar zus JJ verhuizen.

BESPROKEN


Gewichtscurve van het hele Heartbeat nest