Cio Cio San's Double Trouble


Cio Cio San's Double Trouble geb: 20-06-13 NFO n 01 21 63

Vader: Anders I I Leoncio-E  NFO n 09 23 63

Moeder: Cio Cio San's Van Essamae NFO n 01 63

 

Dit mooie meisje heeft mij vanaf dat ik haar voor het eerst zag gegrepen, meteen weg van haar prachtige hoofd en de symmetrie in haar gezicht en natuurlijk haar ogen welke verschillend van kleur zijn. ( Odd Eyed) Liefde op het eerste gezicht en we zijn ook echt maatjes.

Ze heeft een heel zacht karakter maar ondanks dat is ze wel de leidster van de groep. Ik ben ook heel blij dat Robert mij dit prachtige meisje heeft toevertrouwd.

Het nest van maart 2015 (het Fleetwood Mac nest) waar zij de moeder van was is gebleken dat zij meer dan een moeder was voor haar kroost. Magic welke een dochter van haar is mag tot op de dag van vandaag af en toe nog even bij mama lurken.

Double is 18 september 2016 (het How the west was won nest) nogmaals mama geworden van weer 4 pracht kittens.

Double is afgelopen 25 januari 2017 geholpen en zal verder gaan als castraat in de groep

Love her.

GSD4 Normaal

PKdef N/N

 

Afgelopen november 2023 moest ik een moeilijke beslissing nemen aangaande Siri, haar verhaal staat op haar eigen pagina. Daar ik haar absoluut niet alleen wilde plaatsen en eigenlijk Double het laatste half jaar ook wat minder in haar velletje zat heb ik de keus gemaakt de beide dames samen te plaatsen in een gezin hier in Almelo. Ze doen het super samen en gezien ik nog af en toe op ze mag passen als ze even een paar dagen van huis zijn dan ga ik heerlijk met mijn meisjes knuffelen. Dus ondanks dat ze niet meer hier in huis wonen zijn ze nog wel deel van mijn leven.Foto genomen door Tonny Nagtegaal 8-5-2021