Op 18 maart 2016 zijn uit deze combinatie 5 kittens geboren.

Het Back to the 60's nest.

 

Janis Joplin NFO f 09 23

Cilla Black NFO ns 03 22

Buffalo Springfield NFO ds 11

Cat Stevens NFO ns 03 22

Neil Sedaka d 09 23

Op hun nieuwe stekjeWild Cat's Janis Joplin NFO f 09 23

 

Een prachtig meisje die een zeer lieve blik heeft en ik ben heel benieuwd hoe ze verder uitgroeit. Ze is een beetje een kat uit de boom kijk type op dit moment maar als ze eenmaal los is dan rent ze en stoeit ze graag met de rest. Af en toe een robbertje stoeien met Neil en gaat dat te hard dan gaat ze hem achterna en pakt hem terug. Zo lachen

 

Verkocht: voor Hans en Bärbel en zal in Uithoorn gaan wonen samen met Tarja de andere Noor.

Janis is 9-7-2016 verhuisd naar haar nieuwe blikopeners en ze is er helemaal happy en al thuis. Hans en Bärbel heel veel plezier van dit heerlijke pratende grietje. Dat ze jullie ook net zo mag begroeten elke morgen als dat ze  hier deed.


Wild Cat's Cilla Black NFO ns 09 22

 

Een dame met een lekkere bolle toet en sprekende oogjes, ik vind haar super mooi maar ja smaken verschillen. Ook naar haar ontwikkeling ben ik heel benieuwd. Deze dame is zeer aanhankelijk en loopt me overal achterna,  komt regelmatig kijken wat ik aan het doen ben. Knuffelt nu al graag. Doet net als mama vingers knagen zo grappig om dit te herkennen. Ligt graag bij je op schoot kan je zo heel wezenloos aan zitten staren. Heerlijk speelse dame en laat zich niet op de kop zitten, vind buikje kriebelen heerlijk en gaat dan met je vingers spelen. Een echte meid.

 

Verkocht: voor Michel, Angela en Tessa om straks bij hen in de Bilt te gaan wonen waar zij Dot ook een Noor en de honden zal gaan ontmoeten.

Cilla is op 10-7-2016 verhuisd en gaat nu verder door het leven als Spot, of dat ze er geboren was zo gedroeg ze zich al na een uur. Ik wens jullie als gezin fantastische momenten met dit knuffel grietje en dat ze ook dat mag geven wat ze mij al die tijd heeft gegeven. Liefde       

                                                      


Wild Cat's Buffalo Springfield NFO ds 09 11

 

Dit kereltje was even uitzoeken wat ik daarvoor kleur toch bij moest zetten want ik had dit nog nooit gezien in het klein. Maar na wat rondvragen ben ik eruit en heb ik daar een heel bijzonder ventje. Vooral benieuwd naar hem als straks zijn vacht wat meer lengte en volume krijgt. Hij is de grootste knuffel van allemaal, hij komt echt naast me staan en piept dan zacht en klautert tegen      mijn benen op om een knuffel te halen. Heerlijk kereltje

 

Gereserveerd: Ja voor ons beide is onze droom uitgekomen. Buffalo gaat bij zijn vader Moby wonen en bij Marie-Angelique van Cattery van de Moeshoek.

 


Wild Cat's Cat Stevens NFO ns 09 22

 

Een heel zoet ventje maar ook heel aandachtig, zodra ik aan kom lopen en voor het rennetje ga staan gaat zijn kopje omhoog en kijkt me met die lieve droopy oogjes aan. Speelt graag met zijn broertjes en zusjes. Is nu al best een vooruitstrevend kereltje en een echte waaghals. Klimt en klautert als een  bergbeklimmer. Voor nu iets terughoudend beetje kat uit de boom kijken maar dat kan ook zo maar weer veranderen, is bijna in alles het eerste kitten die het uitprobeert, ligt graag met Buffalo en Cilla in een mandje. Hij is mega lief.

 

Verkocht: voor Raymond en zijn ouders waar hij met Noorman de Noor samen gaat wonen.

Cat is op 14 juli ingetrokken bij Noorman en zijn personeel. Hij vond het de rit er naartoe helemaal niks en was zo ontzettend boos, maar eenmaal aangekomen op zijn nieuwe stek was  hij binnen 5 min thuis. Inmiddels helemaal ingeburgerd want de beide heren hebben elkaar helemaal gevonden. Ik ben zo blij dat t zo goed ging maar hij was ook hier zo makkelijk. Geniet op je nieuwe stek en maak ze daar helemaal happy.

 


Wild Cat's Neil Sedaka NFO d 09 23

 

Een heerlijk pittig kereltje en de nakomer van het hele stel. Acht uur na de laatste kwam hij nog even om het hoekje kijken en hij floreert want hij is de zwaarste van het stel. Mega nieuwsgierig en staat altijd met zijn kop overal tussen. Nou valt die kleur ook wel erg op dus je kunt hem niet over het hoofd zien. Hij stoeit heel graag met zijn broertjes en zusjes en soms gaat dat al best stevig, maar de rest weert zich goed. Een paar heel sprekende oogjes en een ware boef. Kan best ruw spelen en staat te grommen als hij een speeltje in zijn bek heeft en de anderen willen meespelen. Is van mij zegt ie daarmee. Als je hem aait gaat de motor aan en spint hij een eind weg. Is hij het zat laat ie dat ook heel duidelijk weten. Een echte rode doerak.

 

 

Verkocht: voor Edwin en Kim en zal samen met een Nova het gezin in Almere weer versterken.

Neil is op 16 juli verhuisd en hij vond de reis nog minder leuk dan zijn broer, eenmaal aangekomen was hij net zo makkelijk en deed net of hij er al langere tijd verbleven had. Nova was een ander verhaal, zij vond het niet zo'n goed plan die indringer en hij was nog niet bang voor haar ook. Inmiddels liggen ze bij elkaar en is er zo nu en dan een likje heen en weer. Trots op mijn lieve knul. Vanaf nu af aan zal hij Hyke gaan heten.