Danju Mylo av det Swaneraft


Danju Mylo av det Swaneraft geb: 21-09-11 NFO n (polaris)

vader: Morris Machano av Verden NFO n

moeder: Wynona Nadie van de Vennekrets NFO n 23

 

Het lag helemaal niet in de bedoeling om zo snel al een zwarte kater te kopen maar deze prachtige gozer kwam via een gemeenschappelijke vriendin op mijn pad. Moet zeggen dat ik er tot op de dag van vandaag geen seconde spijt van heb gehad. Wat een geweldige vent. Komt er wat nieuws bij in huis dan neemt hij het mee op sleeptouw en zal het voorstellen aan de rest van de clan, heel zachtaardig maar kan ook heel goed liefdesbeetjes geven. Hij was altijd getrouwd met Dima, maar sinds zij is overleden is hij een nieuw koppel gaan vormen met Yentl. Hij is een echte schootkater en vind alles goed. Kammen vind hij zalig en zodra de deur van de salon open staat zit hij al op tafel. M.a.w kom maar op met die kam.

Hij is werkelijk fantastisch in elk opzicht en zou hem voor geen goud kunnen missen. Met dank aan Sylvia en Tonny die hem aan mij hebben toevertrouwd.

Danju is de vader van inmiddels 5 nestjes kittens, 3 in mijn eigen cattery en 2 bij bevriende fokkers. (nest Dima x Danju 2012) (het Magnificent Black nest 2016) (het Back to Black nest 2020)

 

HCM, PKD en CIN Normaal 13 maart 2019

PKdef drager GSD4 Normaal

Suprelorin pauze sinds mei 2020

Danju gaat sedert 16 augustus 2021 als castraat door het leven.Foto's hierboven gemaakt door Tonny Nagtegaal op 8-5-2021 de laatste is met zijn kleindochter Wild Cat's Morwenna Carne. Zij zal binnenkort gaan verhuizen naar Tonny en Sylvia Nagtegaal. Meer van Morwenna te zien op de nest pagina Poldark.Foto's gemaakt door Jeroen Haandrikman 5 augustus 2022