Afgelopen nacht die van 18 sept is er uit deze combinatie een vierling geboren.

Ze maken het allemaal heel erg goed.

3 katers en 1 poes

Thema van het nest is "How the west was won"

 

Kittens van dit nest mogen rond 8 januari '17 verhuizen mits alles naar behoren verloopt.

Ik probeer wekelijks een update te doen met nieuwe foto's zodat de voortgang van de kittens te volgen is.

Dit nest is alleen voor liefhebbers en niet voor in de fok.

 

 


Maak kennis met Cleve van Valen NFO ns 02 23

Als eerste geboren op 18-9-2016

 

Cleve moest even loskomen maar vind het spelen met zijn oudere nichtjes helemaal geweldig en is totaal niet bang om met ze te stoeien, dat doet hij dan ook het liefst. Een echte dondersteen en als je met hem kletst dan gaat dat koppie heen en weer want dat zit ie te luisteren naar wat je zegt. Een heerlijk ventje.

Lekker smikkelen van het eten doet Cleve ook en is dan nu ook de zwaarste van het stel.

Gereserveerd 15 wk  Cleve gaat in Tiel wonen samen bij Liandel en haar 3 katten.


Mag ik u voorstellen aan Zebulon Prescott NFO ns 09 23

Als 2e geboren op 18-9-2016

 

Zebulon we noemen hem Zeb is een heerlijke druktemaker en gaat niets uit de weg. Speelt of hij een wedstrijd moet winnen en laat zich niet uit het veld slaan als dat niet gebeurd, gaat gewoon opnieuw in de aanval. Hij is heel lief en zit graag bij mij en kijkt je dan aan met zo'n heerlijke lieve katerblik en gaat dan knuffelen. Ook eten vind Zeb heerlijk en doet vol overgave zich tegoed aan het voorgeschotelde eten. Gereserveerd 15 wk. Zeb gaat in Sittard wonen bij Dennis en Ingrid en hun Sjimmie en Enzo.

 


En dit is Linus Rawlings NFO n 03

Hij werd als 3e geboren op 18-9-2016

 

De kleinste van de jongens maar doet het nog steeds prima. Moet mijn bevindingen van Linus wat bijstellen want hij komt helemaal los en knalt samen met zijn broers en vooral Cleve flink door het huis. Hij is mega lief en geniet van alles om zich heen. Zijn motor werkt ook als hij geknuffeld wordt en gaat steeds harder. Hij ligt graag bij je in de buurt en of schoot als daar de tijd voor is. In begin moest hij wat de kat uit de boom kijken maar ondertussen is het een volwassen kater aan t worden in zijn gedrag. stoeit er op los met zijn grote broer. Hengelen vind hij fantastisch, dan springt hij heel hoog om er bij te kunnen.

 

 

Gereserveerd 15 wk voor Cisca en Skip uit Strijen.


En dit is de enige meid van het stel Lilith Prescott NFO ns 09 23 als 4e en laatste geboren.

 

Lilith is een heel opgetogen wichie en doet lekker met haar grote broers en haar oudere nichtjes mee en gaat ze ook niets uit de weg. Ze rent en vliegt lekker door het huis en ze is een echte Noor want ze ligt het liefst op haar rug te slapen en dan pootjes in de lucht. Net als haar broers is ze dol op eten maar doordat ze zo actief is rent ze dat ook heel rap weer er af. Ook is ze heel vindingrijk want wat ze in haar koppie heeft dat was de bedoeling ook voor elkaar te krijgen.

Die kleine kraaloogjes kijken je soms zo heerlijk doordringend aan en zij laat echt blijken wat ze leuk of niet leuk vind. Een heerlijke echte griet.

Zij gaat alleen weg als er al een maatje voor haar aanwezig is welke haar jonge karakter bolwerken kan. Zij kan niet zonder maatje, zij is duidelijk heel kat gericht. Komt 's avonds wel bij je op schoot maar overdag wil ze het liefst rennen, vliegen en gek doen met een soortgenoot.

 

Interesse getoond 18 wk er volgt nog een 2e bezoek. Optie

Deze zeer stoere dame is nog op zoek naar een liefdevol mandje.

GEEN FOK. Zie voor meer foto's in de slideshow of kijk op:

https://www.facebook.com/Wild-Cats-Noorse-boskatten-Huisdieren-707891945993252/