Maandag 15 augustus 2016 zijn Wild Cat's Black Magic Woman x Danju Mylo av det Swaneraft de trotse ouders geworden van een 4-ling.

The Magnificent Black:

We hebben dit keer allemaal dames

Alle vier NFO n 09.

 

Alle 4 dames uit dit nest zijn inmiddels verhuisd en ik zal ze vreselijk missen, wat was het een komisch viertal. Ik ben dol op ze en het rumoer en de volgers zijn nu weg. Het ga jullie goed alle 4, kusjes en knuffels van jullie pleegmoeder1e van geboorte geb gew 96 gram

Een aparte hoofd bles niet symmetrisch maar wel leuk en vier witte voeten en een witte buik.

Heel lief en zacht poesje, beetje ondeugend en de blik van haar moeder. Speelt graag maar slaapt ook nog veel. Trekt zich van weinig iets aan en doet haar eigen ding. 's Avonds lekker op schoot en ze loopt met me mee hond uitlaten onder mijn fleece jack, vind ze heerlijk.

Eerste enting + chip gezet op 4-11-2016

Haar naam is Wild Cat's Tammi Terrel

 

 

Foto is ze 13.5 week Gereserveerd

Morgen 7-12-16 gaat mijn vriendinnetje verhuizen naar mijn andere vriendinnetje. Tammi alle goeds voor de toekomst, je bent een toppertje en ik zal je missen.

Love you to the moon and back.2e van geboorte geb gew 99 gram

Een brede symmetrische hoofd bles en vier witte voeten en een witte buik.

Een dame op zichzelf, speelt wel graag met de anderen maar trekt haar eigen plan. Heel zacht meisje en dat zie je ook in haar ogen, ze doet me zo denken aan haar papa. Haar karakter is zo lijkend als de zijne. Een ware aanwinst om bij je te hebben.

Eerste enting + chip gezet op 4-11-2016

Haar naam is Gladys Knight

 

 

Foto is ze 13.5 week

17 december

Gladys en Patti vandaag verhuisd naar hun nieuwe blikopeners. Heel fijn dat ze samen zijn gebleven. Gladys heet nu Abby

Heel veel vreugde en plezier van beide dames Anke en Arthur3e van geboorte geb gew 89 gram

Een smalle symmetrische hoofd bles en ook vier witte voetjes en een witte buik. Ook heeft zij een mini polarispuntje aan haar staart net als haar vader.

Zij is wel het meest ondeugende grietje  van allemaal, rent en raced de hele dag en houd van plagen. Mag ook zeer graag op schoot hangen maar wanneer het haar  uitkomt, want oh ze is zo druk druk druk. Een echt bezig bijtje maar zo lief.

Eerste enting + chip gezet op 4-11-2016

Haar naam is Patti Labelle.

 

 

Foto is ze 13.5 week

17 december 2016

De dames Gladys (Abby) en Patti die vanaf nu Moyra zal heten vandaag weggebracht naar Tiel en hun nieuwe blikopeners mogen van ze gaan genieten. Veel plezier bij Anke en Arthur

 4e en laatste van geboorte geb gew 98 gram

Ik dacht even een geheel zwarte maar ze heeft een miniplukje wit haar in de kneep van haar hals, voor de rest geheel zwart.

De doerak van het stel en het liefst spant ze samen met haar zus Patti, deze beide zijn uit hetzelfde hout gesneden. Buldozers, vliegen; rennen en gek doen. Een genot om naar te kijken zowel in doen en laten als haar looks.

Eerste enting + chip gezet op 4-11-2016

En deze dame heet Chaka Khan.

 

 

Foto is ze 13.5 week

9 december 2016

Vandaag is de verhuizing van Khan een feit, zij gaat in Sneek bij Inge en Hans wonen.

Heel veel geluk en geniet van alle jaren die nog gaan komen.