Een langgekoesterde wens is uitgekomen. De kittens uit Cio Cio San's Blawhire Busanova (Yentl) x Wild Cat's Silva Tekir zijn geboren al ging de bevalling niet helemaal zoals ik had gehoopt.

Afgelopen week was een week van afwachten, Yentl liet weinig tekenen zien dat er een bevalling op komst was want ze was buitengewoon relaxt. Eigenlijk was ze tussen 24 en 26e oktober 2021 uitgeteld als ik van de 1e dek dag uit was gegaan. De 27e heb ik nog een echo laten maken gezien het feit dat ik weinig activiteit bespeurde, heel af en toe een glimp. Op die manier wat zekerheid ingebouwd. Volgens de dierenarts, zag alles er keurig uit, kloppende hartjes en zou het vast niet lang meer duren. Hoeveel kittens is op zo'n laat tijdstip in de dracht niet meer te zien, al zei mijn gevoel 4. Dus naar huis, maar het zinde me eigenlijk niet echt want de 24e was ze al wel de slijmprop verloren maar geen teken van weeën in welke zin dan maar ook. Vrijdag werd ik zelf acuut opgenomen en waren hier Kittie en Marie-Angelique om de honneurs waar te nemen, mijn dank daarvoor. Yentl was die dag gaan vloeien dus het zou vast niet lang meer op zich laten wachten. Maar alles behalve dat en nog steeds ongewoon relaxt, ze liep er bij of er niks loos was. Wel kroop ze al 2 nachten bij mij onder de dekens en wilde ze buikje ge-aait worden maar geen weeën te bespeuren. Zaterdag in de loop van de dag vond ik haar ineens sloom worden en haar vacht stond uit, dus de dierenarts gebeld en daar kon ik terecht. Ze had uit zichzelf nooit kunnen bevallen want ze had een levenloos kitten voor de ingang van de baarmoedermond liggen welke mogelijk al een dag of 3-4 niet meer leefde gezien de ingedroogde placenta. Al met al een keizersnede met 3 gezonde kittens en helaas mocht het voor het andere poesje niet zo zijn. Ook dit poesje wordt benoemd en krijgt een naam want zij was een deel van dit nest. Zij was een blauw smoke met wit meisje en haar naam is tante Pastellia. Dan zondag werd Yentl ineens erg ziek en had hoge koorts wilde niet eten en drinken, dus terug naar de dierenarts alwaar zij haar behandeld hebben. Inmiddels is de koorts gezakt en eet ze al is het nog niet volop maar ze eet en drinkt en ze is wel heel blij met de kleintjes en zorgt er sinds vandaag op eigen kracht goed voor.

De andere 3 stel ik hieronder aan u voor.


Wild Cat's Pippi Langkous NFO g 03 22 (blauw/creme /wit gemarmerd) geboortegewicht 107gr

Foto 21-11-2021

Pippi werd op 30 oktober 2021 als eerste geboren middels een keizersnede rond de klok van 17.45. Prachtig dat high white en ze evenaart haar moeder maar dan in de verdunde versie. Ik vind haar nu al geweldig. Zowel Pippi als Annika zijn best lastig te fotograferen, die liggen het liefst lekker dicht tegen mama of op de kruik heerlijk te slapen. Dit was een toevalstreffer. Van de week nieuwe kansen.

Optie


Gewichtscurve van Pippi

Deze zal laten zien hoe haar groei verloopt de komende 16 weken.

20-11-2021

 


Wild Cat's Annika Settergren NFO a 09 22 (blauw gemarmerd met wit)

geboortegewicht 104 gram.

Foto 21-11-2021

Annika werd als 2e geboren rond de klok van 17.50.

Heel mooi dat blauw witte snoetje en die licht gerande oortjes.

Om op te vreten. De eerste dag natuurlijk moeten voeden want Yentl was nog niet lekker, maar inmiddels heeft ze de tiet gevonden en komt ze al lekker aan. Annika dut nog heel graag en best heel lastig haar goed op de foto te krijgen, we gaan kijken of eerdaags een betere foto lukt al vind ik deze super aandoenlijk. Zou je toch naast willen liggen?

Optie


Gewichtscurve van Annika

Deze zal laten zien hoe haar groei verloopt de komende 16 weken.

20-11-2021


Wild Cat's Tommy Settergren NFO d 09 23 (rood gestreept met wit)

geboortegewicht 87 gram.

Foto 21-11-2021

Tommy werd als 4e geboren rond de klok van 18.15.

Een klein rood met wit katertje en hij had het ook pittig gehad, gepoept in het vruchtwater zelfs zijn staartje zit zelfs nog onder. Zijn moeder nog niet bij machte dat te poetsen en ik heb wel gepoetst maar zat redelijk vast, dus denk komt later wel. Drinken thuis aan het spuitje dat ging er in als een malle. Inmiddels heeft hij ook de tiet gevonden want dat was wel nodig, aankomen ging daarom nog niet zo hard als zijn beide zussen. Tommy is de meest actieve van de 3 al zou je dat niet zeggen, tjonge wat is die knul aangekomen, zijn beide zusters al voorbij in gewicht. Maar een heerlijke knuffel.

Optie.


Gewichtscurve van Tommy,

Deze zal laten zien hoe zijn groei verloopt de komende 16 weken.

20-11-2021


Gezamenlijke curve voor de komende 16 weken.

20-11-2021