Dinsdag 24 juli 2018 zijn er 5 pracht kittens geboren, 2 katers en 3 poezen. Aangezien ik zelf op de OK tafel lag voor een pols operatie waren hier 3 super lieve vrouwen waar ik het volste vertrouwen in had bezig de bevalling te begeleiden en dat bleek een mooi team naar hun eigen zeggen. Marie- Angelique, Kittie en Miranda ik kan jullie alleen maar dankbaar zijn voor de hulp die jullie geboden hebben en Siri en deze 5 pracht kittens hebben geholpen het levenslicht te aanschouwen. Vanaf nu probeer ik zo goed mogelijk met 1 hand de boel hier in goede banen te leiden. Ik ben helemaal verliefd.

Stamboom


  • Joe Satriani      NFO a 09
  • Trixie Whitley  NFO f 09
  • Joan Jett         NFO g(?s) 09
  • King Crimson    NFO es (?09)
  • Amy Grant        NFO  g 09

 


Joe Satriani effen blauwe kater met een klein wit keelvlekje net als zijn vader en een bikinibroekje. Erg rustig, lief en heel stevig kereltje met een dikke bolle toet.

Sorry met 1 hand foto's maken valt niet mee.

OPTIE


Trixie Whitley zwart schildpad met wit poesje, zacht en lief meisje.

Nogmaals excuses voor de niet al te scherpe foto's.

OPTIE


Joan Jett blauw schildpad met wit poesje, de kleinste van t stel maar laat zich niet onder sneeuwen al is dat lastig met dit weer ;)

OPTIE


King Crimson creme smoke kater met een klein wit keelvlekje, mooi en stevig gebouwd, de meest beweeglijke van het stel en heeft sedert gisteren zijn oogjes deel open.

OPTIE


Amy Grant blauw schildpad met wit poesje, mooi dotje.

OPTIE


Gewichtscurve van het hele nest, ze groeien als kool en dat op eigen kracht zonder bijvoeding vooralsnog.