Met trots kondig ik jullie aan dat de kittens van Magic en Benjamin zijn geboren.

Benjamin en Magic hadden midden maart 2 dagen een date en daar bleek na een 3-tal weken dat Magic zwanger was. Ik ben mijn vriendin Marie-Angelique van der Kooij dan ook dankbaar dat deze date tot de mogelijkheden behoorde.

Al gauw had ik door dat het geen groot nest zou worden want aankomen deed ze amper de eerste 6 weken. Uiteindelijk kwam ze maar 790 gram aan en ik voelde ook maar 2 kittens zitten. Het waren ook zeer rustige kittens en Magic genoot van haar zwangerschap. Ik had qua thema's een aantal maar geen van allen vond ik passen bij bovengenoemd stel. En ineens kwam het thema Almelo in mij naar boven waar ik geboren en getogen ben en Magic ook geboren is, dus Ja dat ging het worden. Nou zijn er in Almelo vele uiteindelijk bekende Nederlanders geboren en 2 van deze koos ik als namen voor de 2 poesjes die op maandag avond 20 juni werden geboren. De gehele maandag voelde ik wat onrust bij Magic en rond 16.30 wilde ik gaan koken en kwam ze me uit de keuken halen. Al roepend naar de werpkist lopen en daar wilde ze dat ik bij haar bleef. Maar goed nog geen echte persweeën te bespeuren dus terug naar de keuken. Zo ging dat nog eens en ze riep de andere katten ook bij haar en die gingen op bed of bij haar in de werpkist liggen. Inmiddels had ik ook mijn stagiaire Lynn gebeld dat de bevalling niet te lang meer op zich zou laten wachten en of ze er nog steeds bij wilde zijn. Dus die stond hier om 17.30 op de stoep. Alsnog liet ze nog wel even op zich wachten maar wilde niet dat we bij haar weggingen. Poesje 1 blauw gemarmerd met wit werd geboren om 21.31 en ik heb haar Maret genoemd. Maret Grothues was een bekende volleybalster. Poesje 2 een blauw gemarmerd zonder wit werd geboren om 22.07 en heb ik Floor genoemd naar de bekende actrice Floor-Renée Masselink.

Beide dames doen het goed en hieronder zullen ze de komende 16 weken te volgen zijn.

Voor dit nest nemen we geen nieuwe aanvragen meer aan.

Stamboom


Afgelopen maandagavond zijn 2 poesjes geboren.

Magic deed het wonderwel en ik ben dan ook supertrots op haar. Tot nu toe is ze een toegewijde mama die bij elke piep meteen de werpkist weer in springt.

 

De komende periode zal er regelmatig een update zijn van de beide poesjes zodat ze in hun ontwikkeling te volgen zijn voor iedereen die het leuk vind om deze pagina te bezoeken.

Ik zal ze hieronder aan jullie voorstellen.

 


Maret Grothues geboren 20 juni 2022 om 21.31.

Blauw gemarmerd met wit poesje.


Groeicurve van Maret

25 juni 2022


Floor-Renée Masselink geboren 20 juni 2022 om 22.07

Blauw gemarmerd zonder wit poesje.


Groeicurve van Floor

25 juni 2022


Gezamenlijke curve

25 juni 2022